Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Olo ma automaty w jednym palcu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 w poniedziałek jadę do Olka na przeczyszczenie PDeka od mojego Zetora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Olo ma automaty w jednym palcu http://az.gda.pl/ pogadam [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 21:36_________________________________________________ Olo ma automaty w jednym palcu :polew: chyba najebało w kite prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 chyba najebało w kite prądu sierściuch zapchlony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 w poniedziałek jadę do Olka na przeczyszczenie PDeka od mojego Zetora ... jedź jedź bo teraz prace silnika maż jak Bieniu antonio..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 w poniedziałek jadę do Olka na przeczyszczenie PDeka od mojego Zetora ... jedź jedź bo teraz prace silnika maż jak Bieniu antonio..... spoko, zrobi się motulek zalany i jest git bo po przelataniu 450 motogodzin z pługiem było słychać juz szklanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 w poniedziałek jadę do Olka na przeczyszczenie PDeka od mojego Zetora ... jedź jedź bo teraz prace silnika maż jak Bieniu antonio..... przestań łacha kręcić z Bienia ...on już ma dużo lepiej jak było,moc podchodzi pod 151PS ponoć,z odpalaniem też jest git,w końcu wiosna ,ogarnie jeszcze tylko tablice i auto będzie jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 w poniedziałek jadę do Olka na przeczyszczenie PDeka od mojego Zetora ... jedź jedź bo teraz prace silnika maż jak Bieniu antonio..... przestań łacha kręcić z Bienia ...on już ma dużo lepiej jak było,moc podchodzi pod 151PS ponoć,z odpalaniem też jest git,w końcu wiosna ,ogarnie jeszcze tylko tablice i auto będzie jak ta lala Dobrze,ze mam Cie w ignorach.Dzieki temu pozycie małżeńskie kwitnie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 co racja,to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ...ceny cukru na pomorzu pójdą w duł antonio ruszył z uprawą .... :decayed: komentarz wymiata :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 był ktoś u tego kolesia kiedyś? http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=37516 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a co chcesz wymieniać/naprawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 był ktoś u tego kolesia kiedyś? http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=37516 "teren starej rzeźni, firma Tomex" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a co chcesz wymieniać/naprawiać? chce zeby mi ktoś wrzucil gwint, wymienił termostat czujnik temperatury i płyn chłodniczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Łepski widziany ok 19 w sopocie następnym razem umyj dokładniej samochód bo przez te zacieki mienił się na różne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To nie zacieki ona ma różne kolory Apdejt Jeszcze 2 miesiące i będę w TOP5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To nie zacieki ona ma różne kolory wiem chciałem być szyderczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Antonio jak parch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi