alvaro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 A ja do 23 nawóz siałem bo może popada a tu chu ja z deszczu
Łepski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ma ktoś pożyczyć projektor multimedialny
antonio Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Siema Ogry, co dziś porabiamy??? Grill???
Maciek80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Siema Ogry, co dziś porabiamy??? Grill??? Dziś będą burze Dzień dobry :hi:
Kimi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wczoraj też miało być burzowo tu w Gdańsku, ale na szczęście nie spadła ani kropelka siemata co tam słychać rolnicy ... Siemanko
Kimi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Kimi już w 3M..... Egzakly :decayed: Dziś pierwszy dzień w nowej pracy
Bieniek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 To i pierwszy spot Twoj dzisiaj. Gdzie pracujesz?
wypsiu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Kimi robi jako kotłowy i hydraulik od damskich przecieków...http://www.rozi.com.pl/index.php/pl/.....
Kimi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 To i pierwszy spot Twoj dzisiaj. No nie bardzo, bo Ada została w Łodzi ;( ;( ;( Gdzie pracujesz? Na Fiszera przy Politechnice gdzieś
Kimi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 To dzisiaj do Lodzi wracasz czy co? Nie nie, wynająłem pokój tu na miejscu, od PN do PT będę w Gdańsku, na weekendy tylko do Łodzi będę wracał.
Bieniek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 My tu spoty mamy w tyg.W srody,czyli dzisiaj.
Maciek80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 No czyli możesz dzisiaj na spota wpaść
Kimi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 No czyli możesz dzisiaj na spota wpaść Dzisiaj to raczej będę miał jeszcze po południu parę spraw do załatwienia i muszę jechać na jakieś zakupy, bo oczywiście na miejscu okazało się, że paru rzeczy z domu nie przywiozłem, ale za tydzień pojawię się już na pewno, dziękuję za zaproszenie :notworthy: [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 08:35_________________________________________________Dobra, lecę, głupio byłoby się spóźnić pierwszego dnia :kox: Miłego dnia
Bieniek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie dziekuj przed czasem :gwizdanie: :gwizdanie: Zaraz Tomeks tu wpadnie i piwko bedzie chcial od nowego
antonio Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Maqwa ty dzisiaj nie wyjeżdżaj bo może padać i Meqsa zmyje
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie dziekuj przed czasem :gwizdanie: :gwizdanie: Zaraz Tomeks tu wpadnie i piwko bedzie chcial od nowego ale śmieszne po prostu jestem świadomym forumowiczem i dbam o przestrzeganie regulaminu ,myślę że Kimi jest równie porządny i nie przyjechałby na swojego pierwszego spota bez browarów,prawda Kimi :>
Rekomendowane odpowiedzi