Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja będę jechać Wrzeszczem :gwizdanie: No to super, gdzie możesz mnie zgarnąć?
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 podziękował mydlany,poczułeś potęgę dwaipółtedei
Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Dotarł Pany, wielkie dzięki za super miłe przyjęcie, grilla i generalnie za wszystko :notworthy: :notworthy: Łepski, jeszcze raz wieeeeelkie dzięki za transport, życzę Ci, by Twoja Jetta wymiatała w 3mieście i jeszcze raz powtórzę - czarne felgi, tylko czarne :good: :good: :good: :good: :D
Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 łeeee nikt ci kosy nie ożenił Peszek :tongue4: :tongue4: :D :D[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:45_________________________________________________Chociaż nie powiem, na przystanku na Gościnnej stało "towarzystwo", że mi lekko getry zafalowały :decayed: Ale na szczęście okazałem się mało "atrakcyjnym" celem
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Goscinna to kiedyś mój rewir :gwizdanie: wlaśnie skończyłem kasztelana,niezły
Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Goscinna to kiedyś mój rewir :gwizdanie: wlaśnie skończyłem kasztelana,niezły :naughty: A ja już mam dosyć na dzisiaj zupki chmielowej, idę w kimono Na razie Panowie, do miłego
Maciek80 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Dotarł Pany, wielkie dzięki za super miłe przyjęcie, grilla i generalnie za wszystko :notworthy: :notworthy: Łepski, jeszcze raz wieeeeelkie dzięki za transport, życzę Ci, by Twoja Jetta wymiatała w 3mieście i jeszcze raz powtórzę - czarne felgi, tylko czarne :good: :good: :good: :good: :D Miło było poznać To rozumiem że teraz będziesz już stałym bywalcem u Ola
Kimi Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Dotarł Pany, wielkie dzięki za super miłe przyjęcie, grilla i generalnie za wszystko :notworthy: :notworthy: Łepski, jeszcze raz wieeeeelkie dzięki za transport, życzę Ci, by Twoja Jetta wymiatała w 3mieście i jeszcze raz powtórzę - czarne felgi, tylko czarne :good: :good: :good: :good: :D Miło było poznać To rozumiem że teraz będziesz już stałym bywalcem u Ola Mnie również Na pewno jeszcze się pojawię :good:
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dotarł Pany, wielkie dzięki za super miłe przyjęcie, grilla i generalnie za wszystko :notworthy: :notworthy: Łepski, jeszcze raz wieeeeelkie dzięki za transport, życzę Ci, by Twoja Jetta wymiatała w 3mieście i jeszcze raz powtórzę - czarne felgi, tylko czarne :good: :good: :good: :good: :D Miło było poznać To rozumiem że teraz będziesz już stałym bywalcem u Ola Mnie również Na pewno jeszcze się pojawię :good: w końcu dotarł do chłopaków na spota :decayed: Kimi pamiętasz co Ci mówiłem? miałem rację?
Kimi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dotarł Pany, wielkie dzięki za super miłe przyjęcie, grilla i generalnie za wszystko :notworthy: :notworthy: Łepski, jeszcze raz wieeeeelkie dzięki za transport, życzę Ci, by Twoja Jetta wymiatała w 3mieście i jeszcze raz powtórzę - czarne felgi, tylko czarne :good: :good: :good: :good: :D Miło było poznać To rozumiem że teraz będziesz już stałym bywalcem u Ola Mnie również Na pewno jeszcze się pojawię :good: w końcu dotarł do chłopaków na spota :decayed: Kimi pamiętasz co Ci mówiłem? miałem rację? Pamiętam pamiętam, zgadzam się w 110% :good:
Kimi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 co/kogo obgadywaliście?? Że fajne z Was chłopaki :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi