Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 co/kogo obgadywaliście?? Kimi trochę się wstydził do Was podjechać do Olka, musiałem z nim porozmawiać i widzę, że w końcu chłopak dotarł :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 szybko wymyślasz bajeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 prawdę mówić No kurde przecież to najprawdziwsza prawda :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 szybko wymyślasz bajeczki dlaczego miałbym Cię robić w chója? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 no przecież żartuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 no przecież żartuję masz szczęście :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 no przecież żartuję masz szczęście :naughty: :polew: :polew: :tongue4: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 spokój małolaty z mordami starych zgredów .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 spokój małolaty z mordami starych zgredów .... oho leszczykowski się odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 spokój małolaty z mordami starych zgredów .... co to, to nie my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 szybko wymyślasz bajeczki dlaczego miałbym Cię robić w chója? bo wszyscy go robią w chcója,już się przyzwyczaił w końcu dotarł do chłopaków na spota :decayed: dotarł dotarł i nawet miał siatkę browarków ..................dobra sunia spokój małolaty z mordami starych zgredów .... ooo,następna sunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 szybko wymyślasz bajeczki dlaczego miałbym Cię robić w chója? bo wszyscy go robią w chcója,już się przyzwyczaił w końcu dotarł do chłopaków na spota :decayed: dotarł dotarł i nawet miał siatkę browarków ..................dobra sunia spokój małolaty z mordami starych zgredów .... ooo,następna sunia :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tomeks na Mani dupsko Ci pęknie ... ...a ty Szamek tak nie zacieszaj bo dwa pękną ............. ....no nie Łepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wypsiu już mam się bać? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wypsiu już mam się bać? :kox: ...no co ty Szamek masz być wyluzowany a nie spięty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wypsiu już mam się bać? :kox: ...no co ty Szamek masz być wyluzowany a nie spięty ... :good: tylko co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 nie bój sie Szemek,Lodówa mówił,że wypsiu woli wypinać niż zapinać czasami dzwonią do siebie i wspominają dawne czasy L -kiedyś wypsiu to były czasy W - no L - byłeś taki ciasny W - no..............................j**any Antuan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 nie bój sie Szemek,Lodówa mówił,że wypsiu woli wypinać niż zapinać czasami dzwonią do siebie i wspominają dawne czasy L -kiedyś wypsiu to były czasy W - no L - byłeś taki ciasny W - no..............................j**any Antuan :polew: :polew: :polew: poplułem monitor a jak go poznałem sądziłem, że jest normalny, a tu wychodzi, że kocha inaczej:decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ale nie zapinam transwestytów tak jak ty ... ...jak to ty mówisz że z transem za***iście jest bo mogę go zapinać od tyłu i jeszcze konia walić ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 i co chopaki , jedziemy do alvara potrąbić i flaszki zgarnąć :gwizdanie: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi