wladi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jakiś c**jowy masz telefon bo nic nie widać
Tomeks Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jakiś c**jowy masz telefon bo nic nie widać i facjate:polew::polew:
wladi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Nie no chata z czerwonej cegły to klasyka:decayed:
Rafal-L Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 niema to jak jechac z Olem 250 :)po czym okazuje sie ze mamy laczka i opone do wypieprzenia:D
Bieniek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 niema to jak z Olem jechac 250 :)po czym okazuje sie ze mamy laczka i opone do wypieprzenia:D heheh znam to:decayed:tyle,ze na autostradzie
jozek726 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie mam sprawę, jest tu ktoś co ogarnia i jest w stanie mi zakodować kluczyć z b7 do mojej b6 i wgrać IMO ?
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Hej powiedzcie mi czy ktoś zna może dobre dojście do okien plastykowych bo chcę wymieniać u siebie:hi:
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Hej powiedzcie mi czy ktoś zna może dobre dojście do okien plastykowych bo chcę wymieniać u siebie:hi: więc tak,podstawowa rzecz,na scianie,na której będzie okno,nie ustawaj kredensu,wtedy dojście do okna powinno byc dobre:thumbup1:
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Hehe ja widzę że Tobie w tym warzywniaku się nudzi byś poprzerzucał trochę pyr a nie głupoty piszesz:decayed:
Bieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jesli pogoda dopisze to kto chetny w nd rano na wypad do Giliego? Ognisko,jezioro, browary itp
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ewentualnie w sobote,to na noc mozna zostać i popić konkretnie:naughty:
dziadek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jesli pogoda dopisze to kto chetny w nd rano na wypad do Giliego?Ognisko,jezioro, browary itp ewentualnie w sobote,to na noc mozna zostać i popić konkretnie:naughty: z dzieciakami bym ogarnął tam? czy nie bardzo?
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 chyba że gilon cie przyjmie na chate,inaczej namiot bądz auto
dziadek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 chyba że gilon cie przyjmie na chate,inaczej namiot bądz auto a tam wynająć obok czegoś nie idzie? bo na chate nikomu się pchać nie chcę
dziadek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a ten wyjazd z nim to na kiedy jest ustalony bo padły: sobota, niedziela on w ogóle wie o odwiedzinach czy niespodzianka " po kolędzie "
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a on ma akurat dużo do gadania:cygaro:
dziadek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a on ma akurat dużo do gadania:cygaro: aha no to looz to jego się wywali do namiotu a my będziemy nocować u niego
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pany czy ktoś może z forumowiczów ma firmę budowlaną albo robi np. ocieplenia budynków?
Łepski Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pany czy ktoś może z forumowiczów ma firmę budowlaną albo robi np. ocieplenia budynków? Gilon w tym siedział
Rekomendowane odpowiedzi