Tomeks Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 mazdeczka dostała dzisiaj ledy,a mateo pizze..........................za którą sam se zapłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Kto takim padłem jeździ:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 http://img17.imageshack.us/img17/9766/20120910572.jpgmazdeczka dostała dzisiaj ledy,a mateo pizze..........................za którą sam se zapłacił a gdzie osiołek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 tuptał kopytkami na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Gili dzisiaj na żywca widziałem waszą Scanie jak c**j , leciała s7 w stronę Warszawy , a potem biednie wyglądający Maniek w pomarańczowe pasy z cementem . Kiedy na na ciebie trafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Auto sprzedane, pierwszy oglądający wziął ale szkoda mi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Maciek gratki:oklasky: nie dygaj kupisz teraz B8 i będzie git:polew: ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- A tak na marginesie szybko się uwinąłeś ze sprzedażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No szybko szybko, najlepsze jest to, że kupił starszy gość który nie chciał gleby ani dużego koła bo ma słabe drogi u siebie ale stan techniczny i to jak auto jest utrzymane tak mu się spodobało, że wziął. Także pewnie niedługo koła i gwint będą na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ooo a za ile koła będziesz gonił?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Wladi szybciej piszesz,niz myslisz.... Macko pisal,ze nowy wlasciciel pewnie zaraz wystawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie no, on kupił z kołami i gwintem, tak jak stał. Tyle, że mówił że je zdejmie i zawieszenie wymieni bo się tak jeździć nie da Więc podejrzewam że wystawi na allegro EDIT: O właśnie Bieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Wladi szybciej piszesz,niz myslisz.... musi,myslsz,że łatwo sie pisze w tylu watkach:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No tak już się podnieciłem że może koła kupie więc szybciej pomyślałem niż napisałem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Wladi szybciej piszesz,niz myslisz.... musi,myslsz,że łatwo sie pisze w tylu watkach:grin: o to to:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Wladi szybciej piszesz,niz myslisz.... musi,myslsz,że łatwo sie pisze w tylu watkach:grin: Jojo Ty weź się w końcu ogarnij a nie ciągle giełda i giełda:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Gili dzisiaj na żywca widziałem waszą Scanie jak c**j , leciała s7 w stronę Warszawy , a potem biednie wyglądający Maniek w pomarańczowe pasy z cementem .Kiedy na na ciebie trafie Adaś z Żukowa lata tym mańkiem...możliwe,że trafimy na siebie,ale obecnie mam urlopik:beach: ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- waldi,może nie te ale podobne http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/bbs-ch-18-5x112-oponami-205-40-18-a-245404/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dzięki Gili:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ktoś smiga w tym tygodniu do rzeszowa, albo okolice?? cos by bylo do odebrania... oczywiscie wszystko kwestia dogadania, cena itd ew. chce ktos jechac ze mna, albo cos mialbym odebrać itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ktos sie dzisiaj wybiera na spota,czy jak to ostatnio bywa kazdy ma w d*pie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ktos sie dzisiaj wybiera na spota,czy jak to ostatnio bywa kazdy ma w d*pie? o to widzę że u was jak i u nas - niedługo do Poznania trzeba będzie jeździć bo tam jeszcze spoty robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi