Bieniek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No do Olka teraz wiekszosc przyjezdza jak ma jakas sprawe do zalatwienia z autem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To akurat wiem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Szlag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 w pruszczu spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ola nie ma to może Matarnia na 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 mnie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To Matarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To spota nie ma.jestem z wladim,to uciekały zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata97ws Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam, czy ktoś z trójmiasta może mi pomóc? poszukuje kogoś dysponującego komputerem auto unieruchomione przez tryb awaryjny skrzyni:-( kolega Bart-S obiecał pomóc jak tylko dostanie info co tam wyszło i mówił że najszybciej tutaj znajdę kogoś z takim sprzętem;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Musiała byś zadzwonić do AZ do warsztatu a gdzie wogóle jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No do Olka teraz wiekszosc przyjezdza jak ma jakas sprawe do zalatwienia z autem.... no to norma jak coś trzeba to zaraz się kto pyta o spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata97ws Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja stoję:-) na Morenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie mam kabla zeby pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja mam kabel ale nie dam rady podjechać teraz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata97ws Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ... teraz może nie ale czy jest szansa ze ktoś z Was będzie w okolicy i pomoże koleżance? dogadamy się co do kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zadzwon do Az serwis.Podjada z kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Pany wiecie może czy Olo ma kabel i program do merca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tomeks jak byś był u Olka zostaw te śruby chyba że będziesz na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi