Tomeks Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Jak coś to zostawię kasę u Ola za śruby:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Łepski widziałem dziś w Gdyni Twoją Jettę :-) Fajnie lakier odnowiony, szeroka felga i jakiś typ ok lat 40 za kierą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Maciek a Ty co w końcu kupujesz pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Maciek a Ty co w końcu kupujesz pochwal się wczoraj dzwonił i się chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Eee to elegancko:decayed: furka pierwsza liga:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 salonowy, kupuje 30kPLN taniej bo to furacz DEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Łepski widziałem dziś w Gdyni Twoją Jettę :-) Fajnie lakier odnowiony, szeroka felga i jakiś typ ok lat 40 za kierą :-)A sam jej jeszcze nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Antonio Ty się lepiej pochwal czy sprzedałeś swoja B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 nie, nie sprzedałem i nie sprzedaję - przecież tyle pęgi tam włożyłem , że się już nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No dokładnie, ja tez przez chwilę myślałem o sprzedaży ale bez sensu bo co bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tak, tylko jaja mi ugniata to siodełko, musze poszukac w s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nono a ja niedawno miałem do sprzedania kierę s-line:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 dokładnie, ja w styczniu kpl. rozrząd, olej, filtry, termostat, G12... w marcu klocki tył i przetoczenie tarcz a tydzień temu przód więc generalnie w najbliższym czasie tylko opłaty mini AC, wymiana oleju i filtrów raz na rok bo malutko nią jeżdżę więc niech jest to co jest - przynajmniej wiem co mam ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Tak, tylko jaja mi ugniata to siodełko, musze poszukac w s-line poszukaj reacrosa na alle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja to już niedługo będę miał w środku wyrezane prawie na fulu:banan: no i zostanie tylko z zewnątrz:whistling: może przyszłościowo silnik zmienię bo już mam 250 najechane:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A auto już kupiłem, żadna tajemnica, Leon II FR 2.0TFSI. Z Bieńka landów słupskich, Devastation prześwietlił na wylot, wszystko grało to wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No to na co liczysz na drapane:grin: dawaj jakieś fotki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 joł maki dawaj foty, wladi - co to jest 250 na 1.9.... pestka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Napatrzyłeś się na Alony i się napaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi