wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No masz rację Antonio niby żaden przebieg ale przy sprzedaży pedały patrzą na to:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 jest takie coś jak korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 E tam jakoś mnie to nie przekonuje żeby oszukiwać ludzi nigdy przy sprzedaży nie wciskałem kitu więc to nie w moim stylu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Póki co mam takie tylko :-) Wypas jak to FR czyli body z cupry, jakieś kubełki, sportowe akcenty z logiem FR wszędzie gdzie się da, czujnik zmierzchu, deszczu, multikiera, tempomat i parę innych bajerów których brakowało mi w moim B6. Plastiki gorsze ale nie jest źle, jak dla mnie coś na poziomie paska B6. Siedzi się fajnie, prowadzi się fajnie a osiągi po przesiadce z 1.9 zapewniają banana na fejsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 to sprzedaj mi no dobra, kuniec żartów ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- maciek, fajny jest tylko koło większe na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Noo bardzo ładny i kolorek też pasi byłe by się sprawował no a reszta sama przyjdzie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nie no, póki co to zostaną 17", założę większe i znow bede musial zamulac bo dziury Co do koloru to powiem Ci, ze troche sie wahalem ale jak na zywo zobaczylem to mi sie za***iście spodobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 najlepiej będzie jak nie dokręcisz wszystkich śrub ... błotniki przejdą modyfikację poszerzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 najlepiej będzie jak nie dokręcisz wszystkich śrub ...błotniki przejdą modyfikację poszerzenia Dobre :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 nara pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Szkoda,że nie czarny. Ciekawe ile będzie palił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Hmm dzis zrobiłem ze 300 klockow z czego ok 200 powoli a ze 100 to latanie po obwodnicy i troche po miescie. średnie z tego wszystkiego wyszło mi ok 11,5 wg fisa. Ale zdaje sobie sprawe ze wynik ratuje te 200 spokojnych kilometrow. Bez tego bedzie pewnie z 15+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W jakim stanie lakier masz?cos dzialamy??:oczko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No poprzedni wlasciciel bawil sie w lakiernika i zrobil zaprawki na dwóch wgniotkach i rysie na drzwiach. Nie wiem jak można było to tak sp***dolić bedzie trzeba cos pomyslec ale chyba raczej po zimie zeby na wiosne bylo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Moze w srode gokart???? Ma ktos garaz z pradem i woda do udostepnienia odplatnie na czas korekty lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ma ktos garaz z pradem i woda do udostepnienia odplatnie na czas korekty lakieru?W srode dam Ci znac, ale to w Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 może być matarnia i gokarty,nie sie k**wa zacznie cos dziac na tych zjebanych spotach:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 no gdzie matarnia... jakies lepsze gokarty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi