Aron21 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Siema panowie, dzisiaj padło mi turbo w moim AVF. Teraz mam dylemat co robić? W przyszłym roku planuje podnieść moc, zastanawiam się czy wkładać turbo seryjne czy może większe. Co polecacie? W rozsądnych/ podobnych pieniądzach? (regeneracja lub używka) Nie piszcie o opcji "szukaj" bo jestem obecnie za granicą i nie mam dostępu do internetu a wracam w przyszły piątek. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Aron21
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) wszsytko zalezy w jakie moce celujesz ... do 170 PS kup oryginalna od AVF-a , chcesz 200 to kup BRD albo GTB17 ... z naciskiem na tą drugą ... Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez spanky
Aron21 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 BRD albo GTB17 ... z naciskiem na tą drugą ... jak wyglada to cenowo ? używka lub po regeneracji. Co lepiej wybrać ?
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 BRD albo GTB17 ... z naciskiem na tą drugą ... jak wyglada to cenowo ? używka lub po regeneracji. Co lepiej wybrać ? zalezy w jakie moce celujesz ... patrz post wyzej bo uzupelnilem wypowiedz
Hjeniu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 BRD albo GTB17 ... z naciskiem na tą drugą ... jak wyglada to cenowo ? używka lub po regeneracji. Co lepiej wybrać ? zalezy w jakie moce celujesz ... patrz post wyzej bo uzupelnilem wypowiedz Pamiętaj że większe turbo dłużej wstaje i "ordynarniej" przekazuje moc co wiąże się z upierdliwżyszm użytkowaniem na codzień. Ja bym wsadził serię a mocy szukał gdzie indziej
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 BRD albo GTB17 ... z naciskiem na tą drugą ... jak wyglada to cenowo ? używka lub po regeneracji. Co lepiej wybrać ? zalezy w jakie moce celujesz ... patrz post wyzej bo uzupelnilem wypowiedz Pamiętaj że większe turbo dłużej wstaje i "ordynarniej" przekazuje moc co wiąże się z upierdliwżyszm użytkowaniem na codzień. Ja bym wsadził serię a mocy szukał gdzie indziej Kolego , jakie dluzej i jakie ordynarniej ....
baszmak7 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Hjenio czy Hieno rozjebałeś internet... Hjenio czy Hieno rozjebałeś internet...i pytanie gdzie byś mocy poszukiwał?
Aron21 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie mam konkretnych oczekiwań odnośnie mocy. Stwierdzam tylko że jak padło turbo i trzeba je wymienić to dlaczego nie wsadzić raz a porządnie, nie ukrywam jednak że mój budżet jest ograniczony... nie chciał bym wydać więcej niż 1k. więc chyba zostaje mi tylko seria.
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 no to pozostaje seria badz BRD ....
Rekomendowane odpowiedzi