maruch30 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich .Mam taki problem .Posiadam audi a4 1.8 125km z 2000 roku nr silnika apt..Rozsypały mi się w tym aucie przewody odmy .Muszę zamówić nowe, ale nie mam pojęcia jakie .Jestem w norwegi i mam mechanika (polaka), który nie wie też jak te przewody wyglądają (co mnie dziwi,ale tu mechaników jak na lekarstwo)Powiedział że się rozsypały w dłoni, a ja nie mam pojęcia w ogóle o samochodach ,ale muszę zamówić te przewody i nie chciałbym zamówić złych, bo czas nagli potrzebuję auto do pracy.Pomóżcie jak możecie .Zdjęcia mile widziane. Widzę ,że nikt nie wie jak to wygląda
wojtek79 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja mam silnik ADR ale to chyba będzie to samo. U mnie rozsypało się kiedyś to kolanko plastikowe. Widać na nim taki jakby zgrzew i to puściło. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez wojtek79
maruch30 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 no hej tak to będzie to samo .Dzięki za odpowiedź,ale poradziłem sobie z tym już części już lecą do mnie przesyłką .. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi