rlysolek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Czy ktoś wie jak podłączyć tylne głośniki w A4 do radia nieseryjnego? Tam jest jakaś osobna kostka, a głośniki w półce ponoć mają swoje wzmacniacze. :galy:
chudineze Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie jestem moderatorem ale jak tu się zapisuje to obowiązuje regulamin i tam jest napisane że trzeba się pierwsze przedstawić a potem szukać pomocy a z drugiej strony to taki temat jak pamiętam to był poruszany wystarczy użyć opcji szukaj
rlysolek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 Szukałem osoby kompetentnej ktora pomoze mi rozwiazać moj problem a nie kogos kto z nudow wchodzi we wszystkie tematy i prawi morały! Uwagi zachowaj dla siebie!!!! Jesli ktos potrafi mi pomoc to prosze odpisać, szukałem na forum i nie ma nikogo z podobnym problemem! Z gory dziekuje i Pozdrawiam!! [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 14-01-2007, 14:25 ] witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zapoznania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane
Rekomendowane odpowiedzi