Skocz do zawartości
IGNOROWANY

przesiadka z b6 na b8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie jeste w trakcie przesiadki z B6 na B8 i coś ciężko mi się do niej przyzwyczaić :/ auto strasznie sztywne i troszkę kosmiczne ;p ale najgorszy jest ten brak mocy :( 143 wydaje mi się ze auto nie jedzie w starej b6 1.9 mam 173km no i jest ogień :D pytanie czy 2.0tdi po chipie będzie równie żwawe i nie awaryjne co 1.9???

Opublikowano

Żadne po czipie nie jest bezawaryjne.

Opublikowano

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem po zakupie auta była modyfikacja. Było to 9 lat temu. Program mam dosyć mocny i do tej pory nic się nie popsuło, więc co z ta awaryjnością?

Opublikowano

prezes b6 a b8 to inna bajka

Opublikowano

Zawias sline ze takie sztywne? Nie jest znacznie ciszej przy tych samych prędkościach? :)

Moc ofc podnosc.. moze turbo zmien i atakuj 200km? B8 jest ciezsze od b6?

Opublikowano

prezes b6 a b8 to inna bajka

sporo osób w swoich w B8 ma chipa, ja w swoim A5 również mam i ludzie na forum A5 też mają. jakoś nic się nie dzieje, jak to wytłumaczysz?

Opublikowano

Tak samo można powiedzieć o konsoli kto przerabia by czytała pirackie płyty że zaraz się laser zepsuje itd. Jeśli jest dobrze zrobiona przeróbka to można używać przez lata i nic się nie zepsuje.

Opublikowano

Zawias sline ze takie sztywne? Nie jest znacznie ciszej przy tych samych prędkościach? :)

Moc ofc podnosc.. moze turbo zmien i atakuj 200km? B8 jest ciezsze od b6?

zawiasy zwykłe, historia mówi że rok temu wymieniane na polskich drogach pewnie szybko się wyrobią :grin:

jest dużo ciszej

turbo bym chętnie zmienił na większe ale jak sprawdzić czy jest w dobrym stanie?

Opublikowano
W dniu 25.08.2014 o 23:17, Fido napisał:

Ja zrobiłem 80 tys i nie narzekam klucz kto tego chipa robił 

Opublikowano

Nie rozgrzebuj. ostatni post był z 2014 roku

Opublikowano
2 godziny temu, Kaczmar83 napisał:

Ja zrobiłem 80 tys i nie narzekam klucz kto tego chipa robił 

A ja 180tkm i też nic mu nie dolega :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...