chopin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fajnie, ze wreszcie wpadles z tym egr walczylem dwa dni, ale bylo warto, zreszta dzieki za pomoc. Pozatym trzeba cos robic Alez nie ma sprawy, tak jak mówiłem jesteśmy po to żeby sobie pomagać wpadam na weekend do wawy odwiedzić przyjaciół , jesteś ? Może jakiś mały spocik ? :D Ostatnio malo bywam w Wawie, ale niedlugo gramy we Wrocku to sie odezwe Świetne to nowe koło Dzieki, ranty mam do zrobienia, ale jeszcze czas. Troche boje sie o to et (33) czy przy 19' nie bedzie obcierki. W takim razie czekam i zapraszam do przepięknego Wrocławia
matibati2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fajnie, ze wreszcie wpadles z tym egr walczylem dwa dni, ale bylo warto, zreszta dzieki za pomoc. Pozatym trzeba cos robic Alez nie ma sprawy, tak jak mówiłem jesteśmy po to żeby sobie pomagać wpadam na weekend do wawy odwiedzić przyjaciół , jesteś ? Może jakiś mały spocik ? :D Ostatnio malo bywam w Wawie, ale niedlugo gramy we Wrocku to sie odezwe Świetne to nowe koło Dzieki, ranty mam do zrobienia, ale jeszcze czas. Troche boje sie o to et (33) czy przy 19' nie bedzie obcierki. W takim razie czekam i zapraszam do przepięknego Wrocławia iii
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Fajnie, ze wreszcie wpadles z tym egr walczylem dwa dni, ale bylo warto, zreszta dzieki za pomoc. Pozatym trzeba cos robic Alez nie ma sprawy, tak jak mówiłem jesteśmy po to żeby sobie pomagać wpadam na weekend do wawy odwiedzić przyjaciół , jesteś ? Może jakiś mały spocik ? :D Ostatnio malo bywam w Wawie, ale niedlugo gramy we Wrocku to sie odezwe Świetne to nowe koło Dzieki, ranty mam do zrobienia, ale jeszcze czas. Troche boje sie o to et (33) czy przy 19' nie bedzie obcierki. W takim razie czekam i zapraszam do przepięknego Wrocławia iii oraz
matibati2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Aa juz wiem ze bedzirmy mieszkac blisko starego rynku, nie pamietam tylko nazwy hotelu
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Aa juz wiem ze bedzirmy mieszkac blisko starego rynku, nie pamietam tylko nazwy hotelu no to mega super - spiż jest nasz (czyli najlepszy super regionalny browar wrocławski )
matibati2 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mala aktualizacja tematu. Wpadly dwa zestawy foteli w pelnej elektryce: Te juz w aucie: Pakiet lato, trzeba jeszcze gwint podregulowac: Po malej kosmetyce :
laki83 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 fajny czarnuch..poka jakies foty środka
matibati2 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Wsadze te brazowe fotele to cykne pare fot. Zaciski wreszcie zalozone Przod 320 4tlok brembo Tarcza Zimmermann + klocek ori Tyl 288 Tarcza Zimmermann + klocek Ferodo Do zalozenia czekaja juz graty pod pamiec fotela. Maly updejt Brazowe fotelaszcze: http://youtu.be/GoWi3KihuFY Teraz hula tak:wink:: Wreszcie kilka fotek wnetrza: Look: Edytowane 15 Lipca 2015 przez matibati2
Rekomendowane odpowiedzi