pesieka Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Witam,Od miesiąca jeżdżę z zapaloną lampką awarii poduszki powietrznej. Podłączyłem auto pod VAG żeby sprawdzić co się dzieje i wyskakuje mi taki alert: napiszcie prosze co to konkretnie oznacza bo nie czaje. Dodatkowo wyskoczył mi błąd: VAG-COM Version: Release 409.1-USControl Module Part Number: 028 906 021 BD Component and/or Version: 1.9l R4 EDC 00SG 0806 Software Coding: 00002 Work Shop Code: WSC 064351 Fault Found:00575 - Intake Manifold Pressure 17-10 - Control Difference - Intermittent Czy to kolektor ssący czy jakaś inna awaria. Samochód w miarę się zachowuje. Po wykasowaniu błędu tydzień VAG nic nie pokazywał i nagle znowu to samo. Macie pomysł na te dwa tematy? Prośba o opinie. Pozdrawiam Piotrek witam, widzę że nie ma rady na mój problem Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez pesieka
KrzysiekA4 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 1? Ta informacja ostrzega Cię przed uszkodzeniem sterownika ,są podane modele aut podatne na uszkodzenie przy użyciu programu VAG-COM. Audi tam nie widać 2? Wpisz sobie to w wyszukiwarkę forum : 575 - Intake Manifold Pressure lub poszukaj w swoim dziale silnika(nie ma opisu więc ciężko mi Cie lepiej nakierować)
goldi Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Błąd 575 to z reguły błąd przeładowania turbiny nie napisałeś jaki silnik natomiast jeśli błąd poduszki powraca czyli usterka nie została naprawiona
Rekomendowane odpowiedzi