MatrixXXL Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Kolega ma A4 B6 Cabrio i problem z dachem. Mianowicie przestał się otwierać, po podłączeniu pod vaga taki błąd się pojawił VAGCOM says 02023- Terminal 87, 008- Implasible Signalta. po wykasowaniu, błąd się nie pojawia ale dach dalej nie reaguje na przycisk otwierania. Kolega ma A4 B6 Cabrio i problem z dachem. Mianowicie przestał się otwierać, po podłączeniu pod vaga taki błąd się pojawił VAGCOM says 02023- Terminal 87, 008- Implasible Signalta. po wykasowaniu, błąd się nie pojawia ale dach dalej nie reaguje na przycisk otwierania. Po recznym otwarciu dach da się zamknąć automatycznie. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez MatrixXXL
Lukasz_mk2 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 a to kolega czytał?? http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-02023.html
MatrixXXL Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Bezpiecznik jest ok, no chyba że jest gdzieś jeszcze jakiś inny odpowiedzialny za dach. Odgrzeje dach dalej się nie otwiera. Na zegarkach pisze lower storage box Odgrzeje dach dalej nie działa. Na zegarkach pisze lower storage box.
BeyerBrown Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Wygląda jakby krańcówka nie sygnalizowała, że kosz dachu jest opuszczony całkowicie. Tam wystarczy, że coś go lekko podnosi od spodu (np. torba podróżna) by sygnalizował na FIS-ie, że bagażnik jest przeładowany i dachu nie otworzy. Wysoka czułość jest ustawiona specjalnie przez fabrykę, by nie doszło do żadnych uszkodzeń. Możliwe więc, że to kwestia doregulowania jego dolnego położenia Edytowane 16 Czerwca 2015 przez BeyerBrown
Makami Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam, mam problem z dachem. Otworzyłam automatycznie natomiast nie chciał się już złożyć. Zrobiłam to ręcznie. Kiedy chciałam go otworzyć- rygle odskoczyły uniósł się trochę w górę i koniec. Co z tym fantem zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi