Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zegraki timex - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie polecam zegarków TIMEXa, dałem za swój prawie 8 stówek i miał to być zegarek na imprezy okolicznościowe, elegancki. No i wszystko było ok aż skończyła się gwarancja. Używany był przez dwa lata łącznie może 20 razy i automat się popsuł, zegarka nie da się nakręcić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Fossil ;)

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Miałem Timex expedition na weselu klasnąłem puścił teleskop i spadł na podłogę. Wskazówki przestały chodzić oddałem na gwarancji i nie zrobili. Kupiłem po tym 2xcasio

jeden do pracy Casio W-800H za 60zł i G-Shocka za 600zł na codzień. Obydwa chodzą ten tańszy już 4 lata bez zarzutu, G-Shock idealnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No to nie ciekawie z timexem bywa. Chociaż nie powiem T2P140 jest designerski i dobrze na ręku leży . Na zdjęciach wygląda dużo większy niż w rzeczywistości :wink: . Na ten moment jedyną alternatywą jest casio ef-540d-1avef . Może ktoś z Kolegów posiada ten model?

Opublikowano

No to nie ciekawie z timexem bywa. Chociaż nie powiem T2P140 jest designerski i dobrze na ręku leży . Na zdjęciach wygląda dużo większy niż w rzeczywistości :wink: . Na ten moment jedyną alternatywą jest casio ef-540d-1avef . Może ktoś z Kolegów posiada ten model?

jako że dziewczyna moja pracuje od kilku lat w sklepie z zegarkami to ją podpytałem i cytuje:

"W obu gwarancja 3 letnia a nie dwu, w przypadku obecnego prawa jest to korzystne. W obu ta sama wodoszczelnosc 10atm, to samo szklo mineralne. Bransoleta sie roznia bo w casio jest stal szlachetna a w timexie stal Timex jest inteligent quarz, wiec mechanizm ma bardziej rozbudowany i dokladniejszy. U nas sprzedaje sie ten model bardzo dobrze, reklamacji jeszcze nie bylo (w ciagu 3 lat). Fajny jest w nim kompas i termometr (jesli sie z tego korzysta) termometr nie jest super dokladny na chlopski zreszta rozum i zeby prawidłowo dzialal nalezy zdjac go z reki Co do powloki w timexie nie jestem przekonana, bo to jednak powlekanie galwaniczne, czyli srednio trwale zwazywszy na wodoszczelnosc i mozliwy czesty kontakt z woda. Wizualnie dwa zupelnie rozne zegarki. Osobiscie postawilabym raczej na timexa ze wzgledu na mechanizm. Jedyne co mnie martwi to kolor bransolety, ale zawsze mozna z tego wybrnac i przyszlosciowo zakupic pasek np. kauczukowy."

Opublikowano

Ja nie mogę powiedzieć złego słowa na temat zegarków Casio Edifice. Przez ostatnich 10 lat maiłem 6 lub 7 różnych modeli i zupełnie nic złego z nimi się nie działo. Jedynym minusem są szkiełka podatne na zarysowania :(

Teraz do mojej kolekcji dołączyła:

n7f9559k.jpg

Opublikowano

Używam od ponad roku Timexa do użytku codziennego, podświetlanie skończyło się po pół roku i czasami muszę go pchnąć do przodu, bo się zawiesza, ale podejrzewam że problemem jest bateria. Ogólnie wytrzymały na uderzenia, upadki, wodę itp. A kupiłem go z dolnej półki za niecałe 300zł. Niestety zgubiłem gwarancje :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Analizując opinie wyłamałem się i wybrałem http://www.casio-polska.pl/casio-ef-539d-7a-p-6659.html ot taki biały :wink: jak dojdzie to zdam relację. Dzięki za pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do mnie leci właśnie taki Casio

Casio - G-Shock Wave Ceptor Solar GW-A1000FC-1A:

Parę dni korzystam i jestem zaje*iście zadowolony!

Wykonanie rewelacja.

Jedyny minus to ciężkie ustawienie czegokolwiek.