Marucnk Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Pytanie. Czy chłodnica wody z b6 2.5 tdi będzie pasowała do b7 2,5 tdi? Niby na zdjęciu wyglądają tak samo? Może ktoś z was to przerabiał ?
Burrows Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 porównaj nr części, dla pewności zadzwoń do ASO, myślę że potwierdzą kompatybilność
Ali89 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 mi w aso nie potrafią nic powiedzieć jeśli okazuje się że części u mnie w samochodzie nie pokrywają się z VIN
jacek70 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Nie patrz na VIN tylko na rodzaj silnika i rodzaj nadwozia. Powinny pasować.
melko Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 witam, czy orientuje się ktoś jaki kod części ma chłodnica w: Audi a4b7 3.0tdi 2005r. 150KW (204kM) oznaczenie silnika BKN automatyczna skrzynia biegów ogrzewanie postojowe Podałem trochę szczegółów bo widziałem że producenci podają w specyfikacji takie dane. szukam i szukam - kodów jest ogrom, a i wszystkie chłodnice wyglądają identycznie jak dla mnie Z góry dzięki,
Rekomendowane odpowiedzi