Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5/B6/B7] Nowe VP44 do 2.5TDI za 2999zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc.znalazlem na allegro firme ktora sprzedaje fabrycznie nowe pompy VP44 za 2999zl :cool1:,trzeba tylko zostawic im stara pompe,cena jest moim zdaniem rewelacyjna w porownaniu do kosztu regeneracji 2000-2500zl.

podobno pompy od 5 lat leza w magazynie zalane jakims plynem konserwujacym,trzeba podac im nr pompy a oni sprawdza czy taka maja,przypuszczam ze maja jakis uklad i biora te pompy z magazynow fabrycznych(silnikow z tymi pompami juz nie produkuja,wiec fabryka sie ich pozbywa).

zna ktos ta firme?

http://www.allegro.pl/item434486989_pompa_wtryskowa_nowa_vp_44_audi_wszytskie_modele.html

Opublikowano

Ja ogolnie bym poczekal narazie nikt nie kupil i nie dodal komentarza ,cos mi nie pasuje 2500 koszt regenerowanej a oni chca 2999zl plus stara na wymiane .

Opublikowano

bo regenerują stare i sprzedają jako nowe, czy to aż takie trudne do pojęcia?

Opublikowano

kapitanie bomba :tongue4:,myslisz ze az taka scieme by walili :wallbash:,przeciez taka pompa wczesniej musiala by jezdzic w aucie przynajmniej ze 3 lata,jakies slady uzytkowania z pewnoscia by zostaly :chytry:

Opublikowano

kapitanie bomba :tongue4:,myslisz ze az taka scieme by walili :wallbash:,przeciez taka pompa wczesniej musiala by jezdzic w aucie przynajmniej ze 3 lata,jakies slady uzytkowania z pewnoscia by zostaly :chytry:

Torpeda słuchaj :decayed:... nowa pompa w ASO to koszt ok 11k , regeneracja 2-3k więc jak mogą nową pompę dawać w cenie regenerowanej? poza tym na ch.. im stara? dla mnie to jest odpowiedz... obudowa jest najtańsza więc wnioski nasuwają się same :naughty: