kiciafirerek Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 drodzy koledzy mam "malusi" problem z xenonanmi sa oryginalne mialem problemik migaly najprawdopodobniej przepalaja sie albo jedna sie przepala zaroweczka ale to ustapilo samo jakies cuda ale od wczoraj moje xenony zyja wlasnym zyciem jade po rownym terenie stoje na rownym terenie jade za kims xenony smigaja w gore w dol jak szalone jak jakies szalone szperacze swieca gdzie im sie podoba nie bardzo chcial bym zeby tak zostalo wiec moze ktos sie kiedys z czyms takim spotkal i da mi jakas dobra rade ?? nie wymienialem zarowek nie krecilem nimi nie wykrecalem lamp bylem miesiac temu a autoryzowanej stacji na przegladzie powiadomilem o mruganiu xenonow podpieli kompa stwierdzili ze wszystko jest w jak najleprzym porzadalu jak tutaj nie znajde wujka dobrej rady bede musial sie znowu do nich przejechac . dzieki za pomoc
Wąski Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Podepnij VAGA coś z modułem samopoziomawania ,może byc też silniczek uszkodzony
kiciafirerek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 dzisiaj caly dzien specjalnie na xenonie smigalem i juz wszystko jest ok :/ ehhh pojade do serwisu zeby podpieli powinny po takich cyrkach jakies bledy zostac ??[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 19:54_________________________________________________nie ma bledow xenon juz nie smiga w gore ani w dol ale blad zostal nie da sie skasowac blad czujnika prawy tyl ale xenon sie uspokoil tylko czasem zgasnie i zapali sie lewa lampa zarowka czy cos drozszego?? wymieniac obie czy moge tylko jedna nie bedzie inaczej swiecilo ??
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Najlepiej wymieniac kompletami :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi