Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Xenony-problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drodzy koledzy :) mam "malusi" problem z xenonanmi sa oryginalne mialem problemik migaly najprawdopodobniej przepalaja sie albo jedna sie przepala zaroweczka ale to ustapilo samo :D jakies cuda ;) ale od wczoraj moje xenony zyja wlasnym zyciem :mysli: jade po rownym terenie stoje na rownym terenie jade za kims xenony smigaja w gore w dol jak szalone jak jakies szalone szperacze swieca gdzie im sie podoba :polew: nie bardzo chcial bym zeby tak zostalo ;) wiec moze ktos sie kiedys z czyms takim spotkal i da mi jakas dobra rade ?? nie wymienialem zarowek nie krecilem nimi nie wykrecalem lamp bylem miesiac temu a autoryzowanej stacji na przegladzie powiadomilem o mruganiu xenonow podpieli kompa stwierdzili ze wszystko jest w jak najleprzym porzadalu jak tutaj nie znajde wujka dobrej rady bede musial sie znowu do nich przejechac .

dzieki za pomoc :):hi:

Opublikowano

Podepnij VAGA coś z modułem samopoziomawania :) ,może byc też silniczek uszkodzony :)

Opublikowano

dzisiaj caly dzien specjalnie na xenonie smigalem i juz wszystko jest ok :/ ehhh pojade do serwisu zeby podpieli powinny po takich cyrkach jakies bledy zostac ??[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 19:54_________________________________________________nie ma bledow xenon juz nie smiga w gore ani w dol ale blad zostal nie da sie skasowac blad czujnika prawy tyl ale xenon sie uspokoil tylko czasem zgasnie i zapali sie lewa lampa zarowka czy cos drozszego?? wymieniac obie czy moge tylko jedna nie bedzie inaczej swiecilo ??

Opublikowano

Najlepiej wymieniac kompletami :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...