Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jak wyczyścić plamki na lusterkach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w tytule

całe lusterka mam w okrągłych plamkach tak jakbym zalał je wodą i nie wytarł

jakiego preparatu użyć żeby to domyć? zwykłe płyny do szyb + szmatka nie dają rady

Opublikowano

A to nie jest jakby korozja tej warstwy odbijającej , często się to zdarza a tylko wygląda jakby to było na wierzchu niedomyte. Tylko z reguły zaczyna się przy brzegach pojawiać.

Opublikowano
  • Autor

a możliwe, chyba rzeczywiście jest tylko na brzegach, jeszcze się upewnię i wstawię foto - dzięki

wtedy rozumiem mogę zacząć szukać wkładów do lusterek na allegro? :facepalm:

Opublikowano

Mam nowy lewy wkład. Zamiennik Spain lub Italy już nie pamiętam. Jak coś to pw.

Opublikowano

W Intercarsie są dostępne zamienniki Blic/Alcar do polifta koło 40 zł całkiem dobrej jakości. Natomiast jest problem z prawym lusterkiem bo mają tylko duże.

Opublikowano

W Intercarsie są dostępne zamienniki Blic/Alcar do polifta koło 40 zł całkiem dobrej jakości. Natomiast jest problem z prawym lusterkiem bo mają tylko duże.

oo, to prawe duże to nawet by mi odpowiadało. Oglądałeś te lusterka? ja przymierzam sie do wymiany bo moje ori prawe angielskie piekielnie przybliża... a grzane te wkłady?

Opublikowano

Miałem nawet założone w B5 , jak ori , niebieskawe, grzane z tym termostacikiem myślę że można polecić , natomiast jest błąd w katalogach InterCars i to co do B5 to tylko są lusterka przedliftowe ( wyszło przy odbiorze ). Do B5 polifcie pasują lustra z A3 00-03 i A6 C5 99-04.

To jest lewe do polifta A4 B5 - http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3214213020150-6102_02_1223599P-O11340-szklo-lusterka-zewnetrznego.html

A to prawe do polifta ( duże ) - http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3214213017190-6102_02_1221599P-O11340-szklo-lusterka-zewnetrznego.html