matijas19 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Witam, Od niedawna posiadam A4 B6 jestem laikiem w temacie xenonów, problem jest następujący poprzedni właściciel zamontował najprawdopodobniej w zwykłych lampach żarniki i przetwornice, światła drogowe są na zwykłych żarówkach i tu moje pytania czy mogę poruszać się na takich światłach? jaka jest różnica pomiędzy zwykłymi reflektorami a xenonami i bi xenonami? czy oryginalny reflektor xenonowy ma inna budowę niż zwykła lampa? i najważniejsze czy taka instalacja jak jest teraz w samochodzie jest bezpieczna proszę o wyrozumiałość i góry dzięki za jakiekolwiek info
nitroo Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Masz samopoziomowanie i spryskiwacze reflektorów? Jeśli nie, to posiadasz i korzystach z nich niezgodnie z prawem. W takim wypadku diagnosta nie powinien podbić przeglądu, a niebiescy winni zabrać dowód, nie mówiąc już o oślepianiu innych uczestników ruchu drogowego, skoro ma jakieś chińskie przetwornice...
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/803-bixenon-xenon-na-czym-to-polega/
Rekomendowane odpowiedzi