Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem :grin: będzie eibach :) tylko pojutrze wyjeżdżam do Niemiec i już nie zdąrze tego zrobić :) ale mam urlop w lipcu to wtedy się tym zajmę :)

Opublikowano

Ogarnąłeś ten błąd ?

Opublikowano
  • Autor

tak wszystko ogarnięte :) okazało się że był błąd , podjechałem na komputer i wszystko skasowane :) teraz się ciesze nową kierą :) a tak przy okazji wiem że zakładałeś sprężyny Eibacha , ile auto poszło w dół?jakie wrażenia z jazdy?

Opublikowano

Piękne mody, ale z kierą to , chyba kolega ma raczej kiere z B7 a przyciski w chromie. Kierownica z B8 była grubsza i inaczej byly puszczone szwy.... Co nie zmienia faktu , że wyglada pięknie. Teraz to tylko odpowiednie stołki i będzie gruba sztuka!

Opublikowano
  • Autor

celem jest Recaro w pełnej elektryce , a takowe cholernie ciężko znaleźć :)

Opublikowano

Auto usiadło równo po 65.5 , wcześniej na serii tył był niżej niż przód . Co do jazdy to to jestem zadowolony ale szukam amorków o krótszym skoku ale też komfortowych . Jak się zdecydujesz to nie zapomnij wymienić odboji na krótszych .

Opublikowano

A co trzeba było przewodzić z przyciskami? Bo słyszałem , ze chromowane podobno nie pasuja..

Opublikowano

Wszystko pasuję .

Opublikowano
  • Autor

na pewno będę zmieniał sprężyny , bo chce by lekko usiadł :) teraz musze tylko wszystko kupić i skompletować i około lipca założyć

A tu jeszcze takie przed dzisiejszą polerką :)na tym zdjęciu widać jak koło tylne zrównało się rantem po założeniu dystansu 11m na koło :)

rere.jpg

IMG_0733.jpg

Po polerce :banan: Efekt miazga :thumbup1: zdjęcie niestety robione telefonem ;)

rgtwe.jpg

A tu przy okazji przedstawie nowe autko żony A3 Sportback 2007r 1.9 TDI

dgfnbd.jpg

Opublikowano

Czym robilesbpolerke...jakich produktow uzywales

Opublikowano
  • Autor

Robiłem u człowieka który się tym profesjonalnie zajmuje:-) 6 godzin pracy włozyl w moje audi , ale efekt jak zobaczyłem auto:-) po prostu brak słow:-) nowe z salonu:-) z tego co widziałem używal menzerny ,meguairs,4nano:-) polecam taki zabieg:-)

Opublikowano

Jaki koszt tajiego zabiegu

Opublikowano

Profesjonalnie i 6h polerka. Dobry żart :D
Przeleciał Ci auto Finishem na szybko i tyle bo w 6h nie da rady sie tego dobrze ogarnąć. Minusy Twojego zabiegu? Po kilku myciach wroci to co było. A jak nie wierzysz to zadzwoń do jakiego kolwiek spa i zapytaj o czas korekty lakieru. W 2 osoby robią to ok 2dni. 5h to ja auto myje ;)

Pozatym auto bardzo ładnie sie prezentuje.

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

popieram

Opublikowano

Pięknie wygląda teraz.
Reszta pakietu s-line kiedy ?

Opublikowano

Profesjonalnie i 6h polerka. Dobry żart :D

Przeleciał Ci auto Finishem na szybko i tyle bo w 6h nie da rady sie tego dobrze ogarnąć. Minusy Twojego zabiegu? Po kilku myciach wroci to co było. A jak nie wierzysz to zadzwoń do jakiego kolwiek spa i zapytaj o czas korekty lakieru. W 2 osoby robią to ok 2dni. 5h to ja auto myje ;)

Auto nardzo ładnie sie prezentuje.

popieram, 6h to trwa dobre przygotowanie lakieru pod korektę

Opublikowano

Ważne , ze efekt jest i koledze sie podoba. Niestety zdjęcia nie oddadzą prawdziwego stanuC no chyba, ze galerie naszych detail-lerów. Miałbyś możliwość jak te LED-u świeca w nocy i jakie sa mocne . Bo kupując auto, miałem tez podświetlenie tablicy w LED, ale wyglądało jak za szybcy za wściekli z neonami dookoła auta . Hahaha. A taki ORI Smaczek na pewno ładny :)

Opublikowano
  • Autor

Panowie nie łapcie za słówka , też interesuje sie kosmetyka aut,i moze przesadziłem z ta profeska:-) ale zniknely wszystkie wieksze ryski,malych rowniez nie ma ,uzywajac slowa profesjonalnie mialem na mysli roznice miedzy myciem na myjce bezdotykowej a 6 h praca polerki na aucie:-) macie racje to jest dalekie od pelnej korekty lakieru:-) z tym ze mnie to kosztowalo 350zl , a takie 2 dniowe spa to okolo 2 tys zl, wiec jest roznica :-) a efekt ,ktory uzyskalem jest dla mnie wiecej niz satysfakcjonujacy:-) nastepnym razem zostanie nalozona powloka kwarcowa:-) wiec wtedy nazwe to profesjonalizmem:-)

Zdjecia postaram sie cyknac wieczorkiem led-om oswietlenia tablicy:-) ale efekt jest super,bo to są ori ledy ,nie te z allegro za 50zl za komplet

Pięknie wygląda teraz.

Reszta pakietu s-line kiedy ?

Kompletuje wszystko:-) a jest tego jeszcze sporo:-) chetnie bym teraz kupil stolki ,ale ciezko znależć recaro z b7 w stanie idealnym

Opublikowano

Recaro z B7 w ogóle jest mało, miałem takie z alkantarą, jak się pojawia to trzeba brać jak cena przystępna.

Opublikowano

Super, to czekam na foto LED ów. . A jak tam rameczka pod tablice juz kupiona? Bo coś golas jeszcze z przodu! :D