Opublikowano 21 Maja 201511 l Autor A mógłbyś mi pokazac twoje modele A4?zdjecie jakbyś mogł wstawic:-)
Opublikowano 21 Maja 201511 l Te większe/lepsze modele to już drogie hobby. Chciało by się nie jeden, ale... PS: ja mam taką RS4
Opublikowano 21 Maja 201511 l A mógłbyś mi pokazac twoje modele A4?zdjecie jakbyś mogł wstawic:-) wszystkie audi?czy wszystkie modele audi a4? MAT1000 coś o tym wiem że drogie...heheh troche kasy juz w nie wsadziłem i dalej zbieram..widze że masz rs-a z gt spirit..fajny model ale kurde nie za tani a nic sie w nim nie otwiera...troszke lipa..ale z tej firmy rs6 c6 tez robi robote
Opublikowano 21 Maja 201511 l Autor Te większe/lepsze modele to już drogie hobby. Chciało by się nie jeden, ale... :wink:PS: ja mam taką RS4 Pięknie:-) Laki83 A4 tylko:-) ale nie tylko b7 ,b5,b6,b8 też:-) Boje sie że to zacznie byc moją dodatkową pasją:-) a tak przy okazji jak wyślesz zdjecia a4 , to mam pytanko,te twoje wszystkie modele są w jakiejs gablotce? Takie zdjecie też chętnie bym zobaczył:-) no jednym słowem pochwal sie:-) Edytowane 21 Maja 201511 l przez instruktor83
Opublikowano 21 Maja 201511 l ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda
Opublikowano 21 Maja 201511 l ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda Ja mam B6 w skali 1:18 tylko ze Cabrio
Opublikowano 21 Maja 201511 l ksiu85 widze że tez zbierasz samochody...co powiesz jak bysmy załozyli nowy wątek w dziale hobby?ale osobny o tematyce modelarskiej np plastikowe kartonowe i die cast(metalowe modele)Można by swoje cacka tam wrzucic i sie pochwalic..już jeden temat jest ale jest ogólnie o kolekcjonowaniu ale troche to takie pomieszane
Opublikowano 21 Maja 201511 l Autor Panowie popieram pomysl:-) nie wyganaiam was ale musicie te sprawy zalatwiac juz na pw:-)
Opublikowano 23 Maja 201511 l Autor Dzis po prawie 4 tygodniach dotarlo do mnie do polski wreszcie rameczka ori:-) z getem.pl Za tydzien dotrze do mnie do niemiec i wreszcie będzie na moim aucie:-)
Opublikowano 23 Maja 201511 l http://allegro.pl/fotele-recaro-podgrzewane-wnetrze-audi-s4-b6-b7-eu-i5347938471.html#thumb/6 Może igły nie są... Ale wszystko da się zrobić
Opublikowano 23 Maja 201511 l Autor Szukam czegos w jednym kolorze:-) ale dzięki za pomoc:-) szukam dalej:-)
Opublikowano 23 Maja 201511 l Pięknie widzę ze wszystko wporządku z ramką . Dobra rada tą blendę odsuń z 3 mm czymś od grilla zeby ramka tablicy dobrze przylegała do tablicy rejestracyjnej Edytowane 24 Maja 201511 l przez marcinch001
Opublikowano 31 Maja 201511 l Autor Oki:-) napewno posłucham twoich rad:-) juz nie moge sie doczekac az dojdzie do mnie do niemiec i w nastepny poniedzialek wreszcie sobie zaloze :-) Wpadło dzis troche kosmetyków:-) No i ten kubek porcelanowy:-) nie moglem mu sie oprzeć:-) Edytowane 31 Maja 201511 l przez instruktor83
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Wiem o czym pisałeś u mnie w temacie Jesteśmy maniakami, mam ten sam kubek, tylko że biały :D Psychoza na całego :D Gratuluję auta i kibicuję zmianom. Po raz kolejny przekonuję się, że choćby nie wiem jak się zarzekać, że nie będzie się kombinowało jak się trafi dobrze wyposażoną wersja auta - to po chwili okazuje się, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ja chciałem sportowe pół-skórzane fotele u siebie i takie mi się trafiły - ale już coś zaczynam myśleć żeby może jednak coś więcej tam wsadzić? U Ciebie widzę teraz jest apetyt na Recaro, potem będziesz szukał pewnie foteli z F1... albo zmieniał auto Edytowane 1 Czerwca 201511 l przez mateszymanski
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Autor Miło słyszeć podobnie pozytywnie zakreconego:-) recaro owszem ale co chwile mysle o czyms innym:-) teraz jak ogladam temat akjama:-) to wkrecaja mi sie kompletne nakladki na pedala z podstopnica z RS 4:-) a koszt to okolo 600zl:-)
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l nakładki z podstopnica fajna rzecz..mam u siebie..polecam.popytaj kogos kto ma upust w aso...ja w Holandii miałem i komplet dostałem za jakies 470zł
Opublikowano 5 Czerwca 201511 l Autor Znalazłem też na allegro za 499zl plus przesylka, sklep audi:-) wiec tez tragedii nie ma:-) jezeli mozna nazwac to czyms tanim:-) ale kurcze zaczeło mi sie to wkręcac:-) Dzisjaj spróbowałem ten preparat do opon a używałem uwierzcie mi mnóstwo innych to ten z czystym sumieniem mogę polecic