Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A mógłbyś mi pokazac twoje modele A4?zdjecie jakbyś mogł wstawic:-)

Opublikowano

Te większe/lepsze modele to już drogie hobby. Chciało by się nie jeden, ale... :wink:

PS: ja mam taką RS4 :decayed:

3e663f0c0a08.jpg

Opublikowano

A mógłbyś mi pokazac twoje modele A4?zdjecie jakbyś mogł wstawic:-)

wszystkie audi?czy wszystkie modele audi a4?

MAT1000 coś o tym wiem że drogie...heheh troche kasy juz w nie wsadziłem i dalej zbieram..widze że masz rs-a z gt spirit..fajny model ale kurde nie za tani a nic sie w nim nie otwiera...troszke lipa..ale z tej firmy rs6 c6 tez robi robote

Opublikowano
  • Autor

Te większe/lepsze modele to już drogie hobby. Chciało by się nie jeden, ale... :wink:PS: ja mam taką RS4 :decayed:3e663f0c0a08.jpg

Pięknie:-)

Laki83

A4 tylko:-) ale nie tylko b7 ,b5,b6,b8 też:-)

Boje sie że to zacznie byc moją dodatkową pasją:-) a tak przy okazji jak wyślesz zdjecia a4 , to mam pytanko,te twoje wszystkie modele są w jakiejs gablotce? Takie zdjecie też chętnie bym zobaczył:-) no jednym słowem pochwal sie:-)

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda

Opublikowano

ok wrzucic ci tu do watku czy na priva?no az tak duzo ich nie mam.b5 mam w planach kupić a b6 nie ma na rynku nic fajnego żadna marka nie wyprodukowała ładnego modelu b6 a szkoda

Ja mam B6 w skali 1:18 tylko ze Cabrio
Opublikowano
  • Autor

Laki 83 Wrzuc na pw:-) dzięks:-)

Opublikowano

ksiu85 widze że tez zbierasz samochody...co powiesz jak bysmy załozyli nowy wątek w dziale hobby?ale osobny o tematyce modelarskiej np plastikowe kartonowe i die cast(metalowe modele)Można by swoje cacka tam wrzucic i sie pochwalic..już jeden temat jest ale jest ogólnie o kolekcjonowaniu ale troche to takie pomieszane

Opublikowano
  • Autor

Panowie popieram pomysl:-) nie wyganaiam was ale musicie te sprawy zalatwiac juz na pw:-)

Opublikowano

oki jak coś to wrzuce foty do nowego watku a jak nie to posle ci na pw

Opublikowano
  • Autor

Dzis po prawie 4 tygodniach dotarlo do mnie do polski wreszcie rameczka ori:-) z getem.pl

Za tydzien dotrze do mnie do niemiec i wreszcie będzie na moim aucie:-)

IMG_0861.jpg

Opublikowano
  • Autor

Szukam czegos w jednym kolorze:-) ale dzięki za pomoc:-) szukam dalej:-)

Opublikowano

Pięknie widzę ze wszystko wporządku z ramką .

Dobra rada tą blendę odsuń z 3 mm czymś od grilla zeby ramka tablicy dobrze przylegała do tablicy rejestracyjnej

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

Oki:-) napewno posłucham twoich rad:-) juz nie moge sie doczekac az dojdzie do mnie do niemiec i w nastepny poniedzialek wreszcie sobie zaloze :-)

Wpadło dzis troche kosmetyków:-)

IMG_20150531_170637.jpg

No i ten kubek porcelanowy:-) nie moglem mu sie oprzeć:-)

20150531_185726.jpg

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Maniak :grin:

Opublikowano

Wiem o czym pisałeś u mnie w temacie :D Jesteśmy maniakami, mam ten sam kubek, tylko że biały :D :D

Psychoza na całego :D :D Gratuluję auta i kibicuję zmianom. Po raz kolejny przekonuję się, że choćby nie wiem jak się zarzekać, że nie będzie się kombinowało jak się trafi dobrze wyposażoną wersja auta - to po chwili okazuje się, że apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Ja chciałem sportowe pół-skórzane fotele u siebie i takie mi się trafiły - ale już coś zaczynam myśleć żeby może jednak coś więcej tam wsadzić?

U Ciebie widzę teraz jest apetyt na Recaro, potem będziesz szukał pewnie foteli z F1... albo zmieniał auto :grin:

Edytowane przez mateszymanski

Opublikowano
  • Autor

Miło słyszeć podobnie pozytywnie zakreconego:-) recaro owszem ale co chwile mysle o czyms innym:-) teraz jak ogladam temat akjama:-) to wkrecaja mi sie kompletne nakladki na pedala z podstopnica z RS 4:-) a koszt to okolo 600zl:-)

Opublikowano

nakładki z podstopnica fajna rzecz..mam u siebie..polecam.popytaj kogos kto ma upust w aso...ja w Holandii miałem i komplet dostałem za jakies 470zł

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem też na allegro za 499zl plus przesylka, sklep audi:-) wiec tez tragedii nie ma:-) jezeli mozna nazwac to czyms tanim:-) ale kurcze zaczeło mi sie to wkręcac:-)

Dzisjaj spróbowałem ten preparat do opon :) a używałem uwierzcie mi mnóstwo innych :) to ten z czystym sumieniem mogę polecic :)

20150601_173013.jpg