Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty widzę to tak jak ja - wszystko nowe :grin:

Pora nam bixenon rezać ;) .

Daj nr tej części .

No tak:-) inspiracji na tym forum nie brakuje:-)

Numer 8E0 905 217

Kupowalem tutaj

http://www.ebay.de/itm/Audi-RS4-Start-Schalter-Steuerung-Umbausatz-Enginestart-B7-Taster-Switch-A4-Umru-/152188292908?hash=item236f210f2c:g:dhoAAOxyuDpSE8BM

Tanio nie jest ale jest wszystko poza obracana popielniczka żeby uruchomic moda:-) czyli:

- Oryginalne Audi RS4 (B7 ) Przycisk Start

- Wiązki przewodów

- Przekaźnik sterowania

- Instrukcje konwersji z przełącznikiem i planu okablowania.

A bixenon będzię będzie:-) ale czekam Marcinie aż zrobisz to pierwszy:-) :-)

Dużo dałeś na getem 283 zł

http://www.getem.pl/index.php?szukaj_katalog=8E0905217&action=katalog&kat=72&x=15&y=19

Jak szaleć to szaleć kierunek biały a lampki skrętne :wink:

Ja w skrętne już się nie będę bawił .

Opublikowano

Mateusz, Ty w końcu do tych eibachów pro-kit -30 założyłeś amorki 1BE? Bo na którejś z wcześniejszych stron pisałeś o takich planach i nie wiem czy je w końcu zrealizowałeś czy nie.

Jak jeździło Ci się na pro-kit -30 + amory 1ba?

Opublikowano
  • Autor

GETem: Części samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar

Niby racja ,ale tutaj mam do tego jeszcze przekaźnik sterowania i wiązkę przewodów
Opublikowano

GETem: Części samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar

Niby racja ,ale tutaj mam do tego jeszcze przekaźnik sterowania i wiązkę przewodów

No właśnie ciekawe czy to jest w komplecie w sklepie getem .

Opublikowano
  • Autor

Mateusz, Ty w końcu do tych eibachów pro-kit -30 założyłeś amorki 1BE? Bo na którejś z wcześniejszych stron pisałeś o takich planach i nie wiem czy je w końcu zrealizowałeś czy nie.

Jeździ się normalnie,ponieważ mam je ciągle na aucie:-) szukam amorków 1BE i sie zastanawiam ktore wziac,ty już kupiles?

A nie wiesz ile popielniczka obracana kosztuje? Szukam na allegro ale ich stan jest mierny

Opublikowano

Jeździ się normalnie,ponieważ mam je ciągle na aucie:-) szukam amorków 1BE i sie zastanawiam ktore wziac,ty już kupiles?

A nie wiesz ile popielniczka obracana kosztuje? Szukam na allegro ale ich stan jest mierny

Daj numer części

Opublikowano
  • Autor

8E0 863 284

Wydaje mi się że to ten

Opublikowano

Ja mam gdzieś popielniczke obracana. Jak chcesz to zobacze w weekend w jakim jest stanie.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Ja mam gdzieś popielniczke obracana. Jak chcesz to zobacze w weekend w jakim jest stanie.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Sprawdź:-) ideał biorę:-) kolor oczywiście czarny:-)
Opublikowano

Amorki bierz nowe, Sachs i Monroe robili na 1 montaż. Ja kupiłem Sachsy i jest malina

Edytowane przez biggman

Opublikowano

No ja też szukałem kilka dni używek, ale ciężko się w tym wszystkim połapać, najlepiej bym kupił tu od jakiegoś forumowicza używane w dobrym stanie. Nowy 450zł za sztukę, więc 1800zł amorki + 650zł pro kit = 2450zł więc nie opłacalne, bo za tą cenę kupi się już gwint np AP.

Trzeba szukać używanych tych 1ba...

Opublikowano

Ale na 1BA nie siądzie Ci równo auto, bo amorki z przodu mają 1cm wyżej mocowanie

Opublikowano

Mateusz równo Ci siadło czy przód masz wyżej?

Opublikowano
  • Autor

Mateusz równo Ci siadło czy przód masz wyżej?

Ja mam przód lekko wyżej , a co do amorków nie biore nawet pod uwagę kupna używki,tylko nowe

Amorki bierz nowe, Sachs i Monroe robili na 1 montaż. Ja kupiłem Sachsy i jest malina

Dzięki:-) coś wybiore:-)
Opublikowano

:good: założysz amorki 1BE będzie równo :)

Opublikowano

Panowie z ta zapalniczka chowana/przekrecana duzo zabawy jest z wyjeciem?

Opublikowano
  • Autor

założysz amorki 1BE będzie równo

Gdzie kupowałeś swoje? ,bo chyba też niedawno wymieniałeś:-)

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

1800zł amorki + 650zł pro kit = 2450zł, za tą cenę kupi się już gwint np AP, nie lepszy wybór?

Opublikowano
  • Autor

Ja już mam założone eibachy ,więc nie będe wymieniał spowrotem sprężyn po przejechaniu może 3 tyś km, efekt jest zadowalający nawet na standardowych amorkach , ale mimo wszystko je wymienie by wszystko grało idealnie:-) co do gwintu ? Hmmm? Chyba jednak ten mod ominę:-)