Norbas Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 No to będę ich atakował i spytam o ofertę Jak tam recarosy na dłuższej trasie ?
instruktor83 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Pytaj pytaj:-) szczerze ich polecam:-) a Recaro to bajka:-) nie dość że wygląd jest naprawde ekstra to jeszcze wygoda :-) a full elektryka dopina calość:-) jezeli myslisz o Recaro to jak już wydasz tą kase to te fotele zrekompenują ci ten zal wydanych pieniedzy:-)
Norbas Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Recaro fajna sprawa, te co masz mega mi się podobają ale bardziej pasowałoby mi coś z alcantarą Najpierw jednak jakiś program i hamulec muszę zapodać. Ostatnio trochę poganiałem po DE i przydałby się zapas podczas przyśpieszania jak i hamowania....
instruktor83 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Racja moc jest przydatna:-) szczegolnie jej brak sie odczuje na autostradzie:-) 116 km nie jest zbytnio wiele ,po programie zobaczysz zupelnie inne auto:-)
kedo666 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 jest i pracoholik Pozdrawiam i czekam na kolejną porcję modów
instruktor83 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Cos tam sie szykuje pomału:-) :-) ale to powoli:-) :-) Miałem dzisjaj okazjie spróbować czegoś innego niż Audi:-) i musze przyznać że .....brak słów:-) :-) :-) Odrazu sprostuje nie moje:-) niestety:-( Edytowane 24 Września 2016 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Fajna maszyna i fajny kolor zacisków Ale do tego podszedłbyś pierwszy jakby stał koło miecia
instruktor83 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Oj pewnie tak!!!:-) ale tym mercem moglem sie przejechac pare kilometrow:-) wiec banan od ucha do ucha w sumie jest do tej pory:-) Wreszcie wpadła zapalniczka obracana:-) wysłka trwała chyba z miesiąc,w przyszłym tygodniu wreszcie montaż:-)
tomekhxc Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 fajny mod przycisk start brales nowy czy dorwales gdzieś na jebaju ?
Norbas Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Jak możesz to podaj nr tej zapalniczki
instruktor83 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Wszystko nowe:-) przycisk na ebay-u ,zapalniczke na gettem.pl
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Mateuszu chyba coś masz w ustawieniach klawiatury źle ustawione, bo zamiast przecinka lub kropki wskakuje Ci taki znak :-) Przycisk z RS fajna sprawa
tomekhxc Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 można wiedzieć hał macz cie przycisk wyszedł?
moglaj80 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Oj pewnie tak!!!:-) ale tym mercem moglem sie przejechac pare kilometrow:-) wiec banan od ucha do ucha w sumie jest do tej pory:-) Wreszcie wpadła zapalniczka obracana:-) wysłka trwała chyba z miesiąc,w przyszłym tygodniu wreszcie montaż:-) masz stacyjka nowego typu ?
instruktor83 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Oj pewnie tak!!!:-) ale tym mercem moglem sie przejechac pare kilometrow:-) wiec banan od ucha do ucha w sumie jest do tej pory:-) Wreszcie wpadła zapalniczka obracana:-) wysłka trwała chyba z miesiąc,w przyszłym tygodniu wreszcie montaż:-) masz stacyjka nowego typu ? A co to znaczy? Bo nie mam pojecia
moglaj80 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Oj pewnie tak!!!:-) ale tym mercem moglem sie przejechac pare kilometrow:-) wiec banan od ucha do ucha w sumie jest do tej pory:-) Wreszcie wpadła zapalniczka obracana:-) wysłka trwała chyba z miesiąc,w przyszłym tygodniu wreszcie montaż:-) masz stacyjka nowego typu ?A co to znaczy? Bo nie mam pojecia stacyjka nowego typu to taka w której nie mosisz trzymać kluczyka prekreconego żeby odpalić silnik wystarczy raz cyklach i auto samo startuje . pytam bo wiem że chłopaki mieli stacyjka lub rozrusznik starego typu i po podłączeniu jak silnik chodził to jak nacisnąć to rozrusznik kręci przy oddalonym silniku ja mam nowszego typu i chula wszystko pięknie
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Wystarczy nie wciskać tego przycisku jak chodzi silnik...
moglaj80 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Wystarczy nie wciskać tego przycisku jak chodzi silnik... niby tak ale jak przez przypadek jakoś się wciśnięciu to jest problem ale wydaje mi się że to tylko kwestia jeszcze jednego przekaźnika i temat rozwiązany bo ja jak przyciskami to coś cykaja więc chyba to przekaźnik
instruktor83 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 można wiedzieć hał macz cie przycisk wyszedł? Z tąd brałem przycisk,cena jest wciąż taka samahttp://www.ebay.de/itm/Audi-RS4-Start-Schalter-Steuerung-Umbausatz-Enginestart-B7-Taster-Switch-A4-Umru-/152261967124?hash=item2373853d14:g:dhoAAOxyuDpSE8BM
moglaj80 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 można wiedzieć hał macz cie przycisk wyszedł? Z tąd brałem przycisk,cena jest wciąż taka samahttp://www.ebay.de/itm/Audi-RS4-Start-Schalter-Steuerung-Umbausatz-Enginestart-B7-Taster-Switch-A4-Umru-/152261967124?hash=item2373853d14:g:dhoAAOxyuDpSE8BM dokładnie u niego też kupowałem
Rekomendowane odpowiedzi