szop44 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 mam pytanko jak w temacie, macie jakieś propozycje??chciałem zrobić gołą klapę bez żadnych oznaczeń ale okazała się że poprzedni właściciel malował ją u jakiegoś idioty któremu nie chciało się wyczyścić kleju tylko pomalował po wszystkim i naklejki przykleił w te same miejsca... po zdjęciu ich wygląda to tragicznie... albo muszę przykleić te same naklejki w te same miejsca albo zastąpić je czymś...Macie jakieś propozycje ?
koczo797k Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Ja bym na twoim miejscu nakleił je spowrotem w te same miejsca.
POWER-KRIS Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Polerka lub malowanie na nowo.
d4widoV Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 kuo srodek do usuwania kleju typu tar&glue, pozbadz sie go i sproboj wypolerowac, jak to nie wypali to wtedy dopiero zastanawialbym sie nad przyklejaniem
szop44 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Opublikowano 20 Września 2014 ale stary klej jest pokryty warstwą nowego lakieru, musiał bym rozpuścić lakier najpierw zanim klej usunę
jacek70 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Masz do wyboru albo nakleić w te same miejsca, albo malowanie. Swoją drogą to gość miał niezły patent na to aby po malowaniu wiedzieć w których miejscach mają być znaczki.
ryba85 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Masz do wyboru albo nakleić w te same miejsca, albo malowanie. Swoją drogą to gość miał niezły patent na to aby po malowaniu wiedzieć w których miejscach mają być znaczki. pewnie po to zostawił stary klej zeby wiedziec gdzie przykleic znaczki na nowo.
Dev Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 mam pytanko jak w temacie, macie jakieś propozycje?? chciałem zrobić gołą klapę bez żadnych oznaczeń ale okazała się że poprzedni właściciel malował ją u jakiegoś idioty któremu nie chciało się wyczyścić kleju tylko pomalował po wszystkim i naklejki przykleił w te same miejsca... po zdjęciu ich wygląda to tragicznie... albo muszę przykleić te same naklejki w te same miejsca albo zastąpić je czymś... Macie jakieś propozycje ? Albo malowanie na nowo albo naklejanie w starych miejscach.
zlocio Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 trzeba malować na nowo albo kleic z powrotem naklejki
sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Fajny środek do usuwania kleju to: RESINOL na Alle za 10zł
Strażak R1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Do usunięcia kleju, wacik kosmetyczny z benzyną, i trochę cierpliwości
szop44 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 widzę że musze sprostowac temat bo nie każdy rozumie Jakiś kretyn zdjął naklejki NIE WYCZYŚCIŁ KLEJU, polakierował całość i przykleił naklejki w te same miejsca Klej jest teraz pod lakierem i usunę go tylko papierem ściernym i klapa do ponownego lakierowania
Rekomendowane odpowiedzi