Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

pojutrze przegląd i wymiana sprężyny i łożyska :tongue4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to powodzonka zycze.... sam robisz?? czy do warsztatu dajesz?

Opublikowano
  • Autor

mam już spotkanie w warsztacie-łożyska sam nie wymienię,a do sprężyn ściągacz potrzebny i jak kupię-to ile razy go uzyję? na jedno wyjdzie,a i problem z głowy :wink4:
Opublikowano

mam już spotkanie w warsztacie-łożyska sam nie wymienię,a do sprężyn ściągacz potrzebny i jak kupię-to ile razy go uzyję? na jedno wyjdzie,a i problem z głowy :wink4:

Jak będziesz dłubał sam przy aucie i miał pomysły na nowy zawias ,to pewnie pare razy się przyda.A koszt nie duży,a jaka satysfakcja :good: jak coś to mogę pomóc i napijemy się czegoś polskiego po robocie zapraszam :notworthy:
Opublikowano
  • Autor

pomyślę Andrzej jakos na wakacje,bo chcę obniżyć auto troszki... :decayed:

Opublikowano

Witam po latach nieobecnosci :D

Opublikowano
  • Autor

Witam po latach nieobecnosci :D

siemasz,a co za dobre wiatry Cie tu przywiały?
Opublikowano

Sprawdzam co sie dziaje a raczej dzialo bo brakuje mi paru osob na innym forum i nie wiem o co kaman :(

Opublikowano

hehehe jak nie nas tam nie ma to wiesz gdzie szukac :kox:

a co sie dzialo to poprostu szkoda juz o tym pisac przynajmniej ja tak uwazan co sadzisz Albinku??

Opublikowano

to p :a4fan:owodzonka zycze.... sam robisz?? czy do warsztatu dajesz?

Jak będziesz dłubał sam przy aucie i miał pomysły na nowy zawias ,to pewnie pare razy się przyda.A koszt nie duży,a jaka satysfakcja :good: jak coś to mogę pomóc i napijemy się czegoś polskiego po robocie zapraszam :notworthy:

jak cos tez bym przyjechal pomoc............. :naughty:

Opublikowano

Rower AKP dla podtrzymaniu kontaktu podaje mój numer tel.07821027664.No cóż czasami tak trzeba .Jak Cię nie szanują to nie udawaj że tego nie widzisz tylko to zakończ :) Jak znajdziesz chwilke to zadzwoń lub podaj swój numer.Było tam mnóstwo świetnych ludzi z którymi nie chciałbym tracić kontaktu.

Opublikowano

Było tam mnóstwo świetnych ludzi z którymi nie chciałbym tracić kontaktu.

nie poruszajac tamtego tematu i nawiazujac tylko do cytatu powyzej uwazam ze troche glupota bylo sie tak wypiac zreszta wiem ze czesc osob z ktorymi rozmawialem podziela moje zdanie to ze na wlasna prosbe skasowane macie konta to nie oznacza ze zablokowane - mysle ze wiesz oczym pisze jak nie masz namiar na mnie pozdrawiam

ps. Dominik odpisz na pw

Opublikowano
  • Autor

ps. Dominik odpisz na pw

nic nie dostałem... :mysli:
Opublikowano

dla mnie to temat juz zamkniety i jesli mozna nie poruszajmy juz tu tego tematu bo to nie dotyczy tego forum i mysle ze osobo 3-cie nie musza byc wtajemniczane :mysli: dzieki :wink4:

Opublikowano

Dopiero teraz to przeczytałem.Co do wypięcia się to jakieś nieporozumienie :shocked: Misiek przecież wiesz że nie o Ciebie chodzi :hi:.Czy było to głupie to zależy z której strony się stoi i na to patrzy ;( .Będzie najlepiej jak zadzwonie i pogadamy :).Poniekąd zostałeś w to wkręcony ale nie przez nas.Ktoś się Tobą posłużył.Może pod wpływem emocji trochę mnie poniosło i pozbawiłem się możliwości dokończenia kilku spraw.Bo wydaje mi się że teraz nikt nie stanie po stronie prawdy i nie odważy przeciwstawić się dyktaturze.Wkrótce zadzwonie i wyjaśnie o co mi chodzi .Na razie jestem bardzo zajęty mam gości z PL .Pozdrawiam Andrzej.

Opublikowano

Ja tam walcze :D:hi:

Opublikowano

Ja tam walcze :D:hi:

Kamień spadł mi z serca :good::notworthy::hi: