Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adrian- już nieaktualne- kupiłem koło mnie, ale dzięki :wink4: było jakieś 40km od leeds, ale znalazłem koło siebie, mniejszy przebieg, trzy lata gwarancji, ale ciut droższe, ale co tam :wink4:

Aha, spoko. To pochwal się co takiego kupiłeś.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mazdę cx-7 :wink4:

DSC_0071_zpsrtiuakig.jpg

DSC_0072_zpsp0finftu.jpg

Opublikowano

No ładna i kolor słuszny. Tyle guziczków na kierownicy to jeszcze w życiu nie widziałem.

Kolega z pracy mi ostatnio mówił że szykuje się do zmiany auta i właśnie CX-7 mu się bardzo podoba.

To życzę bezawaryjnej jazdy :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Kolega z pracy mi ostatnio mówił że szykuje się do zmiany auta i właśnie CX-7 mu się bardzo podoba.
miało być Q5, ale znaleźć coś w tym samym budżecie- ciężko było, były, albo za daleko, albo zajechane, a ja chciałem, żeby teraz auto było lekko "przyozdobione" dodatkami :grin::wink:

Q5 z takim wyposażeniem i przebiegiem- to koło 17-20tysięcy trzeba wyłożyć, trochę dużo...

Opublikowano

miało być Q5, ale znaleźć coś w tym samym budżecie- ciężko było, były, albo za daleko, albo zajechane, a ja chciałem, żeby teraz auto było lekko "przyozdobione" dodatkami :grin::wink:

Q5 z takim wyposażeniem i przebiegiem- to koło 17-20tysięcy trzeba wyłożyć, trochę dużo...

Faktycznie "lekko" przyozdobione :wink:

Niestety Audi z jakimkolwiek lepszym wyposażeniem się cenią mocno. :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie "lekko" przyozdobione
właściwie, to nic specjalnego- skóry, grzane fotele, czy navi i kamerka cofania- to standard w mazdzie :wink4: myślałem nad benzynką- 260kuni robiło by robotę, ale 500 za tax- nie chce mi się płacić :grin:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mieszkam ok londynu dokladnie druga strona od Ciebie i powiem ci szczerze przeprowadz sie na zachod londynu bo sie tam marnujesz chlopie z drugiej strony :] nie wiem czy juz sie ogarnales do szkocji czy nie ale od strony heathrow roboty na tirach jest masa. I mam znajomych co w tydzien po tysiac robia na tirach na lotnisku. Sam jezdze autobusem dla London United i chociaz zaczalem golas bez prawka itp, wszystko mi firma zrobila, to nie jest zle bo wyciagam w normalny tydzien po £500 chociaz jestem na najnizszej stawce na poczatku :]

Mieszkania... Ja za 2bed z garazem i strychem w Datchet, ok Windsor'u place £800. 54m2 mieszkanie w pieknej okolicy.

Pozdro tak w ogole :D

Siemka

Tak, Szkocja ogarnięta, tzn landlord zaskoczył mnie sprzedażą mieszkania gdzie dowiedziałem się o tym przypadkiem więc pojechałem na trzy dni do Szkofji i tam ogarnąłem sobie mieszkanie bo co innego miałem zrobić jak tutaj kończył mi się czas chociaż nie było to podyktowane wygaśnięcie kontraktu?

Znalazłem ładny i duży 3-bed apartament za fajną kasę i mam odebrać klucze 1.03 tak więc moje powoli czyszczę z gratów i niepotrzebnych mebli przy okazji malując po jednym pokoju w międzyczasie. Nie robił bym tego ale pociechy stwierdziły że było nudne i trzeba je było ożywić graffiti kredkami, długopisem i czym popadło :D

Tym razem Szkocja, jednak będę o Tobie pamiętał w przyszłości jeśli zmienię zdanie po pół roku bo na tyle będzie pierwsza umowa o wynajem. I tak cudem że coś wynająłem, Szkocji nie dają na ładne oczy mieszkania jeśli nie ma się tam pracy i poprzedniego miejsca zamieszkania.

A propos zamieszkania, będą to okolice Livingston, jest tam ktoś może? ;)

Wysłano z GT-i9505

Opublikowano
  • Autor

a gdzie to dokładnie?

Opublikowano

Bathgate, niedaleko Livingston

Wysłano z GT-i9505

Opublikowano
  • Autor

to do Edynburga masz kawałek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie z pół h jazdy, może mniej.

Taka odległość to nie odległość, fajnie by było się z kimś spotkać na "happy meal'u" i pogadać :D

Wysłano z GT-i9505

No i stało się...

Od kilku dni jestem już w Bathgate. Mam nadzieję że spotkam tutaj kiedyś miłośnika czterech pierścieni :)

Wysłano z GT-i9505

Opublikowano
  • Autor

na ulicach będzie ich sporo :wink4:

Opublikowano

No, na razie gdzie się nie ruszę to spotykam krajanów ale żeby klubowicza w audi to raczej nie możliwe...

Wysłano z GT-i9505

Opublikowano
  • Autor

jekiś czas temu- większość przeniosła się na http://www.audi-maniacs.com/pewnie tam jak by ppopytał, pewnie znalazło by się kilku- baaardzo dawno tam nie byłem, choć ostatnio zajrzałem, to wciąż kilku starych znajomych z tego forum dalej tam przesiaduje

Opublikowano

jedzie ktos jutro z was na UD w telford?ktos jezdzi po zlotach?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema. Ja mieszkam w Milton Keynes. Sa jakies plany na spocik, bo ladna pogoda sie robi..?

Pzdr

Opublikowano
  • Autor

siema jendker :wink4: dawno Cię nie było, co słychać?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kur.. Panowie zgrzeszylem kupilem e91 :P

Opublikowano
  • Autor

zdrajca....

Opublikowano

zdrajca....

Napisal ten co jezdzi Mazda ;D

Nie no mialo byc subaru ale zone ciezko bylo przekonac.... Mowila zebym dorosl jestem ojcem :-))

Edytowane przez Buszek