Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi data i miejsce jest obojetne dostosuje sie

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w moim przypadku praktycznie cały wrzesień odpada... ostatni wolny weekend który mam to 22-23 sierpnia a kolejny dopiero 3-4 października :wallbash:

P.S.

W wątku galeryjnym wrzuciłem linka do pierwszej części fotek...

Opublikowano

NIES - w końcu rozmawiasz konkretnie :) Dzienx

Opublikowano

NIES - w końcu rozmawiasz konkretnie :)

Konkrety dopiero nadejdą... to tylko preludium :naughty::decayed:

Opublikowano

przejrzałem no i powiem ci ze ciekawie, ciekawie to wyglada ... Dobrze ze biegałeś tam z lunetą swoją :) Fotosy 1-sza klasa ...

Opublikowano
  • Autor

Huan-oczywiscie ,ze moge cos takiego zrobic-tylko jak przedmowcy napisali-wszyscy teraz na walizkach-ja tez za dwa tygodnie jade napierw do Niemiec,potem do kraju-dwa tygodnie mnie nie bedzie-a potem mozna myslec o czyms konkretniejszym-w moim przypadku :gwizdanie:

,ale jak checie-nie widze problemu,mozecie sie spotkac gdziekolwiek ,jak juz nie mozecie wytrzymac :wink4: potem spotkamy sie znow wszyscy-przygotowanie spota w okolicy-to kilka telefonow i mozna sie spotkac,ale zlot z calej Anglii-to juz grubsza impreza i trzeba dopracowac szczegoly,ktore okazaly sie bledami w czasie poprzedniego zlotu np identyfikatory z nickiem z Forum,bo szczerze mowiac-nie kojarze duzo osob :embarrassed: trzeba lepiej dopracowac organizacje i pozniejsza logistyke- najlepiej byloby zrobic cos na jednym terenie,mam na mysli nocleg blisko miejsca spotkania,pomyslec bardziej konkretnie,co zrobimy w razie zlej pogody,a to w pozniejszym czasie moze sie okazac kluczowa sprawa,bo teraz pogoda bedzie juz tylko gorsza... -oczywiscie teraz byloby latwiej,bo wierze,ze wiecej osob byloby zaangazowane w stworzenie imprezki na na prawde wysokim poziomie... :wink4::cool1:

Opublikowano

NIES :good:

Skoro zero konkretow co do zlotu to moze jakis maly spocik na grilika?

Opublikowano
  • Autor

podajcie miejsce i daty ,to wrzuce ankiete-nie ma problemu,ja jestem wylaczony z wyjazdow do wrzesnia... :confused4:

Opublikowano

Poleciała reszta fotek :tongue4:

ENJOY :hi:

Opublikowano

panowie no kiedy nowy zlocik bo ja juz laczki do palenia zalatwilem

Opublikowano

Nie spiesz się tak z tymi laczkami do palenia bo jednego na zlocie za to pieski pogoniły. :polew: Miał wtedy nie ciekawą minke :confused4: .Trzeba poczekać aż wszyscy powracają z urlopów.

Opublikowano

nie no ludziska robmy ten zlocik poki jeszce jakas pogoda jest

Opublikowano

pogoda jest zawsze :):naughty:

Opublikowano
  • Autor

...wiec trzeba szykowac impreze pod dachem... :naughty:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2009, 00:31_________________________________________________Nies-a ja nie widzialem naszej wspolnej fotki-bylismy tam wszyscy...gdzie ona sie podziala? :mysli:

Opublikowano

DOMJENICK - Bystre spostrzezenie ... przydalaby i mi sie taka w dobrej rozdzielczości - najlepiej wrzuc w ORI rozmiarze :) Jeśli NIES możesz oczywiście :D:P

Opublikowano

apropo ten gosc co mial tega mine po paleniu gumy to bylem ja.wiec spoko damy rade

Opublikowano
  • Autor

apropo ten gosc co mial tega mine po paleniu gumy to bylem ja.wiec spoko damy rade

bylo dwoch,co palilo gumy... :mysli: Ty jestes ten co zaczal,(malowane lampy utkwily mi w pamieci... :wink4:)czy ten,co policja przeprowadzila pouczajaca reprymende?[br]Dopisany: 25 Lipiec 2009, 14:22_________________________________________________juz wiem-ten co zaczal-tamten mial A6 w dieslu... :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

my tu gadu gadu a kilka pomysłów padło ale jakos zaden sie nie rozwinioł