Opublikowano 7 Stycznia 201511 l Autor Hayka przechodzi właśnie posezonowy serwis. A Ja pomału zbroje się na nowy sezon. Mam zamiar polatać trochę po Europie więc zakupiłem zestaw kufrów. Już do mnie jedzie Licznik miałem w milach więc szybki zakup i dzisiaj kurier przywiózł paczkę Nie będzie już przeliczania :-D Hayka po pełnym serwisie, ale podjechałem dzisiaj ją troszke rozgrzać Wyprowadziłem dzisiaj Hayke na krótkie mrożenie. Przy okazji chciałem popatrzeć na nią z wizją oklejenia. No jak czas pozwoli to na dniach coś podziałam Edytowane 10 Grudnia 201411 l przez Stano
Opublikowano 7 Stycznia 201511 l LWG sam kupiłem gsxr k6 1000 - na pełnym przelocie microna i z nową mapą 204km
Opublikowano 7 Stycznia 201511 l Autor LWG sam kupiłem gsxr k6 1000 - na pełnym przelocie microna i z nową mapą 204km Świetny sprzęt. Ja szukałem tłumików ale zdecydowałem że zrobie w MG Motorsport.
Opublikowano 7 Stycznia 201511 l ... na pełnym przelocie microna ... jak odkrecisz na full manete to ludzie będą siadac na chodnikach
Opublikowano 8 Stycznia 201511 l ... na pełnym przelocie microna ... jak odkrecisz na full manete to ludzie będą siadac na chodnikach co prawda to prawda...tylko nie wiem czy ja wytrzymam ten łomot
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Autor Kurier wczoraj przyniósł paczke :)D Zadupek czyli cały urok Hayki. Na weekendzie przymiarki Przyszedł zadupek i założyłem. Pod światło widać że inny odcień. W sumie się tym nie stresuje bo oklejany będzie. Wiatr osuszył asfalt no to wyjechałem na WOŚP
Opublikowano 12 Stycznia 201511 l Witaj. Tak właśnie myślałem że to Twoja Hajabusa była w galerii echo. Ładny sprzęcik. Ale chyba zimno było jadąc tam? Pozdrawiam.
Opublikowano 13 Stycznia 201511 l Autor Witaj. Tak właśnie myślałem że to Twoja Hajabusa była w galerii echo. Ładny sprzęcik. Ale chyba zimno było jadąc tam? Pozdrawiam. Właśnie ciepło było Strój robi swoje. Zdjąłem dzisiaj owiewki zeby przygotować do oklejenia i kurde słaby pomysł z oklejeniem bo folia od ciepła będzie odłazić. Trzeba lakierować. Owiewki mają sporo rys i zadrapać (15lat uzytkowania). Jak już lakierować to albo na biało i dokleimy wtedy kawałki do moro, albo... hmmm no właśnie. Myśle o żółtym, czarnym, zielonym. Kurde może coś podpowiecie? Kolejny dzień rozbierania moto. Część już zawieziona do lakierni
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l Piękny "Sokół wędrowny":) Swojego czasu najszybszy motocykl seryjnie produkowany W którymś wydaniu "ŚM" jest cały artykuł o podróży hayą po europie i z tego co można tam wyczytać to dość wygodnie się nią podróżuje mimo sportowego zacięcia Byle do wiosny kolego, LwG
Opublikowano 2 Marca 201511 l Autor Prace pomału ale do przodu. W tym tyg zaczynamy lakierowanie. Będzie kontrowersyjnie. Na pewno będą pociski na forum Zadupek polakierowany. Mała zapowiedź nowych kolorów Hayki