dandi Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Witam, mam pytnko, wlasciwie mozna to prosto sprawdzic, ale moze ktos wie Mam a4 3.0tdi w s-line - pytanie brzmi czy dam rade zalozyc kola 16", teraz mam 17" i jest pomiedzy felga a zaciskiem bardzo malo miejsca Dzieki za info :]
ono Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Da sie , ja miałem takie w komplecie ale jest tak mało miejsca między zaciskiem a felą że nie mieszczą sie odważniki , trzeba też dopasować ET felgi bo może całkiem nie pasować , nie pamiętam jakie miałem ET w tych felach,bo je sprzedałem Lukassowi. Zakładaj 17 na zime i 18 na lato.
dandi Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 dzieki za info na przyszle latko mam fajne felgi od RS, a teraz na zima upoluje jakies alusy 16" u mnie problemem sa dramatycznie rozjebane drogi, wiec wole miec troche wiecej opony, co by tych wahadel nie wymieniac po zimie p.s. sorry ze napisalem ten temat w dziale "hamulce", ale jakos nie zauwazylem ze sa felgi i opony :]
Rekomendowane odpowiedzi