Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Furka mojego starszego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Audi jest z 1997 roku jej silnik to 1,6.

Na razie w A4 nic nie jest zmienione. Ale mam nadzieję że to się zmieni za jakiś czas:D ponieważ dostaje to autko od starszego na 18-nastke... Co prawda ona za 4 lata ale jak skończę swój sprzęt (skuter :P ) To zaczynam zbierać kaskę na różne rzeczy do A4-czwóreczki.

Mody:

-Białe kierunki - zrobione

-Lampy tył po II lifcie - zrobione

-Zmiana kierownicy

-Zmiana foteli

-Pomalowanie ramki grila na czarno

-Pomalowanie plastiku przy sterowaniu szyb i klamki na czarno

-Lampy zespolone

-Może kiedyś pomalowanie dokładek

-Inna fela 16 albo 17

-Zdjęcie znaczków z tyłu

-Ściema tylnych szybek

2b4fae847ca01f2dsm4.jpg

4a209ddcb49ebb39ez0.jpg

0c19573620362e70ji6.jpg

Tak Niuńka wygląda czysta...:)

83d976887a5a1e7bpr6.jpg

P.S. Dzięki za odblokowanie tematu :053:

Opublikowano

taka brudna do zdjęcia, wstyd :D

Opublikowano

Ładnie się prezentuje a kolor to chyba taki sam jak mój. A czy napewno jest to rok produkcji 1997 bo lampy tylne ma z przed 1 liftu takie jak w 1995 i nie posiada listw dolnych na drzwiach a w 1997 roku to chyba już były jak się nie myle.

Opublikowano
  • Autor

To było parę dni po kupnie... I była taka pogoda że cały czas lało więc się nie opłacało myć.

Teraz jak pojadę kiedyś na myjkę to zaraz po niej cyknę fotki. :D Raczej to jest te 1997... W dokumentach jest wszystko OK.

Opublikowano

Jednak poszukałem troche i okazuje się że te zmiany były dopiero w 2 połowie 1997 roku a więc sory za pomyłke.

Opublikowano

Radek321, ehh przeciez opisywalismy juz zmiany liftow ;) autko nieglupie

Opublikowano

fajna seria :) jak cos pogrzebiesz bedzie ciekawie wygladac :D

Opublikowano
  • Autor

No wiecie ja mam dopiero 13 latek a w marcu będzie 14 :diabel: . Także za dużo na razie nie zrobię bo i za mało $$ i starszy się troszkę buntuję przed zmianami większymi. Mam nadzieję że na wiosnę znajdą się w autku felgi, dywaniki, gałka (co myślicie o tych świecących z allegro) mieszek, głośniczki i może jakieś pokrowce (bo siedzenie jeno jest przetarte : :( )

Felgi mi się marzą takie - http://moto.allegro.pl/item156143477_felgi_alu_do_audi_a4_a6_vw_16_orginalne_.html

I zamiast seryjnych głośniczków o takie - http://www.allegro.pl/item155219204_blaupunkt_gtx_132hp_gwarancja_nowe_sklep_160w.html

A co myślicie nad zmianą radia ? Na jakie je zmienić, takie do 300 zł no i żeby nie trza było przerabiać

EDIT:Audi jest z 1997-06-05 A od kiedy wychodziły po liftingu ?

PzdR

4lo

edit by: zdeniu

Opublikowano

Widzę, że nie masz chyba zbyt wygórowanych marzeń co do felg - aukcję otwierałem z myślą, że będą to minimum 17-to calowe ;) . Tak, czy owak chyba wybrałeś sobie nie tego sprzedawcę - była już o nim dyskusja na forum. Co do liftów jest już temat - http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3888

Opublikowano
  • Autor

Ja nie mówiłem że akurat wybiorę tego sprzedawce. Po prostu ta aukcja wpadła mi pierwsza i pokazałem te fele. Mi się one tam bardzo podobają :053: . A sam najchętniej bym też chciał 17-nastki z tym wzorem ale niestety tata....

PzdR

4lo

Opublikowano
dywaniki, gałka (co myślicie o tych świecących z allegro) mieszek, głośniczki i może jakieś pokrowce (bo siedzenie jeno jest przetarte : )

:galy:

dywaniki jakies bardziej ori

galka...hmm nie wyglupiaj sie... raczej...daj sobie na wstrzymanie pomimo mlodego wieku i nie zepsuj autka, to nie choinka ;) :diabelek:

mieszek ok jak jest zniszczony, ale tez nie kup jakiejs panterki ;)

pokrowce :/ tapicerke da sie ladnie naprawic, :diabel:

alu tak jak koledzy polecam 17" optymalny rozmiar do A4

Opublikowano
Siemka

Audi jest z 1997 roku jej silnik to 1,6.

Na razie w A4 nic nie jest zmienione. Ale mam nadzieję że to się zmieni za jakiś czas:D ponieważ dostaje to autko od starszego na 18-nastke... Co prawda ona za 4 lata ale jak skończę swój sprzęt (skuter :P ) To zaczynam zbierać kaskę na różne rzeczy do A4-czwóreczki.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b46839c0ba256004.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0c19573620362e70.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a209ddcb49ebb39.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b4fae847ca01f2d.html

P.S. Dzięki za odblokowanie tematu :053:

Hehe jak miałem tyle lat co ty to też mi sie marzyła taka A4 no i teraz mam tylko troszeczke nowsza :one: marzenia sie spelniaja hehehe :diabel:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam !!

Dawno mnie tu nie było ale powróciłem :).

W :a4fan: znalazły się niestety felgi Audi 15" (ojciec kupował bez mojej wiedzy :() Ale mam nadzieję, że na wiosnę lub za jakiś czas znajdą się jakieś 16".

Razem z tatą założyliśmy także chromowane ramki pod tablice. (pasują do znaczka Audi etc.)

Przez pewien czas w Audi były koszulki, ale na szczęście namówiłem ojca aby je zdjął :tongue4:.

No i daje fotki Audiczki po kąpieli...

5cdd22865974a220.jpg

598cbb6e0c1dcd5e.jpg

PzdR

4lo

Opublikowano

no chopie starzejesz sie w oczach. już nie długo prawko :P

autko seryjne, to dobrze i źle :P ładne ale typowe.

ale zauważyłem inną ciekawszą rzecz , tyś sie chopie nam nie przywitał !! szoruj do newbie :bicz3:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Hehe dobrze dobrze już ide do newbie...

Trochę znów nie byłem na forum ale już wracam :>

Dziś ojciec przytarł trochę zderzak na słupku, ale już na jutro jest umówiony z lakiernikiem więc wszystko niedługo będzie git. Jeszcze 3 latka i :a4fan: będzie moję...

PzdR

4lo

Edit:Gdy wchodzę do newbie to nie ma tam "nowy wątek" co mam zrobić ??

[br]Dopisany: 27 Listopad 2007, 21:06_________________________________________________Witam !

Wiosna idzie więc czas na wybór felg... :) Obie 16 cali, która lepiej będzie pasować ?

dsc01314bh8.jpg

dsc01315xg1.jpg

dsc01316os4.jpg

dsc01317hb7.jpg

Tą CMS można pomalować w środku na czarno a gwiazdę zostawić taka jaka jest :)

W najbliższym czasie zamierzam zakupić też jakieś kierunki boczne. Jak myślicie białe czy jakieś dymione ?

Gdy tylko trafi sie jakiś poliftowy anglik to na tył trafią od niego lampy i może kierownica :)

To kilka fotek OOOO z lata :))

dsc00734le6.jpg

dsc00737fr8.jpg

dsc00739tw9.jpg

PzdR

4lo

Opublikowano

Jednak poszukałem troche i okazuje się że te zmiany były dopiero w 2 połowie 1997 roku a więc sory za pomyłke.

Moja ma poliftowe lampy i listwy i jest z grudnia 96... co Ty na to? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wandej na forum jest wyjaśnione kiedy były lifty ;) i 1 lift był dopiero w drugiej połowie 97. Więc u Ciebie sie ktoś bawił w przekładanie... :)

PzdR

4lo

Opublikowano

Cos mi tu niepasuje.... w niej stare lampy , brak listw progowych plastikowych hmmmm, ale lusterka pod kolor hmmm , jakis fejk chyba

Opublikowano

moja jest taka sama jak Twoja modelowo 97' i równiez posiadam lampki liftowe,listwy oraz lustra w kolorze.4lo a sprawdz szybki z którego masz roku oraz co masz napisane we wlepce w bagazniku :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Lampy tył poliftowe podobno można było mieć za dodatkowa opłatą (gdzieś tak wyczytałem)

Solarek jak tylko będę przy samochodzie to luknę na tą wlepę i szybki :) Wiecie lusterka to mógł poprzedni właściciel u mnie pomalować.

To jak doradzi ktoś co do tych felg ? :)

PzdR

4lo