Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Listwy progowe podświetlane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spotkał sie ktoś z podświetlanymi listwami progowymi takimi jak w A6 C7 albo podobnymi do A4 B8 ? Na YouTube jest filmik prezentujący takie listwy do różnych marek aut nawet fajnie wyglądają ale nigdzie nie są dostępne a strona po chińsku :facepalm:

Opublikowano

spotkał sie ktoś z podświetlanymi listwami progowymi takimi jak w A6 C7 albo podobnymi do A4 B8 ? Na YouTube jest filmik prezentujący takie listwy do różnych marek aut nawet fajnie wyglądają ale nigdzie nie są dostępne a strona po chińsku :facepalm:

http://www.aliexpress.com/promotion/automobiles_illuminated-door-sill-plates-door-scuff-promotion.html wpisz w google ,,door skuff light,, i szukasz

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam 

odświeże temat czy ktoś zakładał coś takiego do a4 b8 przed liftem bo na Ali maja ale od 2010 r widziałem wydaje mi się ze się niczym nie powinny różnic może ktoś to potwierdzić ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na ali to na b8 lift piszą, że to b9, więc się muszą znać :decayed:

Edytowane przez krystek590

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zamówiłem już wcześniej na Ali przyszły ale jeszcze brakuje czasu na montaż ;) 

Opublikowano

To nie lepiej kupić oryginalne od S4 B9 ( już się pokazują na alle..) , a nie jakąś wiochę ?

Opublikowano

Efekt po montażu ;) https://youtu.be/eJOD8PP-B00

Opublikowano

A tak wyglądają oryginalne od S4b9.

b5b5ae8931a4c33emed.jpg

Opublikowano
W dniu 3.01.2018 o 13:39, mariusz36 napisał:

A tak wyglądają oryginalne od S4b9.

b5b5ae8931a4c33emed.jpg

którędy przewody puściłeś ? trzeba coś wiercić ?

Opublikowano

Przewody puściłem pod listwami wewnętrznymi , jest nawet na progu takie zagięcie na przewód . Nic nie trzeba wiercić .

Opublikowano
Godzinę temu, mariusz36 napisał:

Przewody puściłem pod listwami wewnętrznymi , jest nawet na progu takie zagięcie na przewód . Nic nie trzeba wiercić .

Dobra wiadomość a gdzie się wpiąłes nimi ? Przy listwach są odpowiedniej długości przewody czy trzeba dokładać ? założyłeś tylko przód czy tył też ?

Opublikowano

Podpiąłem się do lampek wewnętrznych w podsufitce, tak jak podświetlanie klamek zewnętrznych . Zapalają się przy otwarciu drzwi  i gasną przy zamknięciu. Kabelki mają krótkie, zakończone wtyczką .Tak , założyłem tylko przody , bo nie ma do S4 b9 podświetlanych tyłów . 

a6302245ae7cec60med.jpg

Opublikowano

Zaświecaja się chyba odrazu przy otwarciu samochódu z pilota tak ? ;) nie konieczni drzwi ☺️

Opublikowano
2 godziny temu, GrzegorzSi napisał:

Zaświecaja się chyba odrazu przy otwarciu samochódu z pilota tak ? ;) nie konieczni drzwi ☺️

Dokładnie tak , przy otwieraniu z pilota :hi:

Opublikowano

Ale słyszałem ze można to tez podpiąć tak ze faktycznie tylko przy otwarciu drzwi się zaświeca ☺️

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja kupiłem właśnie z Ali moving Led i chce do a4 b8 założyć ale żeby przy otwieraniu dopiero działało:) ktoś coś?  Wersja bez qq1 i bez lampek w beczkach więc jak najlepiej podłączyć?

Opublikowano

Podłącz się pod oświetlenie podsufitki i będzie ci się zapalało tak jak chcesz.

Opublikowano

Wtedy gdy otworze jedne drzwi wszystkie się zaswieca a dobrze byłoby gdyby otwieram przód kierowcy to sam przód kierowcy świeci itp tył lewy to tył lewy gdyż progi mają funkcje welcome fajny efekt startu oraz nie potrzebnie wtedy świecą 4 progi gdy jedne drzwi otwarte