paSTorEK Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Witam. Dość długo szukałem i w końcu znalazłem W końcu jestem szczęśliwym właścicielem czarnej A4 B7 Quattro 170KM - S-line WYPOSAŻENIE: - Lakier metalik L8L8 - czarny perłowy - Szyby elektryczne 4szt - Autoalarm - Listwy wykończeniowe srebrne - Czujniki parkowania tył - Tempomat - Przygotowanie pod GSM - System informacyjny kierowcy FIS z kolorowym wyświetlaczem - Tapicerka "Strato" - Sportowe fotele przednie - Podgrzewane fotele - Reflektory Bi-Xenon - S-line Exterieur - Alufelgi 5-ramienne 17" 235/45 R17 - Radio Concert z MP3 Audi ma przyciemnione szyby tylna i boczne tył mocno a przednie delikatnie. Oto co zakupiłem PLANY MODYFIKACJI: - oświetlenie wnętrza pełny pakiet LED - JUŻ JEST :-)- oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED - JUŻ JEST :-) - RNS-E - fotele s-line z B7 , skóra + pół-skóra Edytowane 15 Października 2014 przez paSTorEK
akjam Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Fajna sztuka z niezłym wypasem no i w Q. Do planów jeszcze bym dodał obniżenie. Daj jeszcze fotki wnętrza.
marcinch001 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Fajna sztuka , zawias niższy by się przydał , wywal te chlapacze i daj fajną felgę 18, 19 i będzie dobrze .
Gentleman Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ladnie sie prezentuje Czarny zawsze robi robote.
instruktor83 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Czarny to czarny:-) wiem bo mam:-) zderzak przedni chętnie bym ci zaiwanil:-)
rodzyn889 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Mi się podobająsrebrne elementy też sobie zrobie
Capulet Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Jak będziesz miał stołki do sprzedania to daj znać
paSTorEK Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) wczoraj przyleciał ameliniowy przycisk do podłokietnika od snajper007 a tak prezentuje się zamontowany a dziś przyszła kierownica 3-ramienna z logiem S-Line szyta czerwoną nicią z funkcją multi .... wieczorem będę montował :-) Panowie pomóżcie bo kupiłem kierownice ale niestety nie moge jej uruchomić ... Czy kierownica powinna sie chociaż podświetlić po podłączeniu . . Jest taka a byla Edytowane 23 Października 2014 przez paSTorEK
marcinch001 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Trzeba było ładować kierę od b8 jest grubsza lepiej się trzyma .
marcinch001 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 350 zł to chyba nie aż tak dużo A poducha pasuję od kiery b7
paSTorEK Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 Teraz tak wyglada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi