Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Witam Nadszedł czas na przesiadkę do czegoś mocniejszego nie tracącego funkcji rodzinnych W moim garażu po a4 b5 z AKN'em zagościła królowa polskich emerytów... Skoda Octavia... fake RS 1.8T W serii szału ni ma, 150ps na długo nie starczyło Coś tam po modzone delikatnie i jest już całkiem sympatycznie Wykresu nie mam, więc o mocy nie wspominam... wszystko trzeba pożądnie wystroić i z hamować Z ciekawszych gratów na pokładzie -->--> Pod maską:- k04 (bije 1,2B)- wtryski 420cc- cooler z Cupry- DP 3"- przelot z kwasu + końcowy FOX'a- DV z s3/TT- pompa paliwa s3Pewnie pobawiłbym się grubiej ale... FWD --> Cała reszta:- Turbo timer HKS Type 0- Gajger Boost'u- 2din Kenwood- bananowe skóry- jakieś tam koło 17" + Falkeny 225/40- xenonW najbliższych planach centralny IC, tip, heble s3, gajger temp. i ciśnienia oleju możliwe, że chłodniczka oleju wpadnie ...i pewnie wiele, wiele innych Parę fot poglądowych Dziękuję za uwagę Pozdrawiam! Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Spartan_Wroc.
Duds Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Ile szacujesz, że może mieć KM? Jak na takiego emeryta to jest mega dobrze, podoba mi się Jestem ciekawy jak jedzie Jaką to ma masę ?
Nelson Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Muszę koniecznie usłyszeć jak to brzmi, co do wydechu takie same plany mam u siebie ;-)
Duds Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Jedyne do czego bym się przyczepił to felgi Zalatują chińszczyzną i mi się nie widzą Poza tym
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Gdybać ile mocy nie ma sensu, będzie wykres, będzie moc ale dodam, że S6 c5 nie ma opcji mnie dojść do 230km/h Waży 1280kg z połową zbiornika paliwaA fele są jakie są...ważne, że pancerne
Duds Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Kurde to to lekkie jest Tyle to moje a3 waży Akurat s6 to słaby przykład, ale kurde ładnie to musi ganiać
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Wiem, że słaby...ale nic mocniejszego się nie trafiło Tzn jakaś tam rolka z s3 to szły równo... ale nie wiem czy to Ja jeszcze nie ogarniałem tej puszki czy kierowca s3 był c*pą
Duds Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 to może jeszcze nie ogarnąłeś furmany, bo ja nawet s3 wciągnąłem Z resztą co tu gadać... Szymeniu wciągnie nas dwóch razem wziętych, a my o osiągach gadamy
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Skoda u mnie od 3tyg, dynamicznie nabiera mocy więc sam nie nadążam za nią My tu się jaramy śmiesznymi kucykami, a u Szymka tyle to na jedną oś idzie
arre Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 He he widzialem ogladalem fajny emerytowoz zacnie sapie na dv-ce samej gdzie myslalem ze jakas hybryda z Bovem i gada tez sympatycznie na moje oko jakies 220-230+ bydzie szkoda tylko ze trakcji od 3 trzeba szukac
Duds Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 He he widzialem ogladalem fajny emerytowoz zacnie sapie na dv-ce samej gdzie myslalem ze jakas hybryda z Bovem i gada tez sympatycznie na moje oko jakies 220-230+ bydzie szkoda tylko ze trakcji od 3 trzeba szukac no to trzeba stroić, na pewno więcej pokaże
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Szykam kogoś kto mi to wystroi ecu juz sie chyba nie podejmuje takich staroci...
arre Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Gregor10 by to ogarnal bez problema.... kwestia czy i kiedy bedzie we WRO napisz na PW do niego
KmK Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Gdybać ile mocy nie ma sensu, będzie wykres, będzie moc ale dodam, że S6 c5 nie ma opcji mnie dojść do 230km/h Waży 1280kg z połową zbiornika paliwa A fele są jakie są...ważne, że pancerne Wnętrze piękne! Świetna cichociemna Octavia i te 1280kg! - dziś już takich aut nie robią.. Jak to mówią, lepsze 100kg mniej niż 100KM więcej
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Gregor10 by to ogarnal bez problema.... kwestia czy i kiedy bedzie we WRO napisz na PW do niego A skąd On jest? Jestem skłonny sam dojechać w każde miejsce byle robota była profi Dzięki za info, będę go atakował
arre Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Gregor10 by to ogarnal bez problema.... kwestia czy i kiedy bedzie we WRO napisz na PW do niego A skąd On jest? Jestem skłonny sam dojechać w każde miejsce byle robota była profi Dzięki za info, będę go atakował Jest i tu na forum i na aczy wiec znajdziesz goscia bez problemu a generalnie gdzies za Krakiem ale wiem ze we wro byl jakos niedawno bo kilku sie zebralo i przyjechal na pare dni WG mnie obecnie chyba najlepszy guru od poprzecznych 1.8T
Rekomendowane odpowiedzi