malysouth Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich Po 3 latach jeżdżenia Audi A3 przyszła pora na coś większego i tak padło na Audi A4 B8 Sprowadzona z Niemiec i myślę że warto było. Silnik 2.0 TDI 143 KM , Rocznik 2008 z grudnia model 2009 , przebieg 189 tys, kolor czarny metallic. Co posiada : - Multitronic - klimatyzacja automatyczna, 3-strefowa- czujnik zmierzchowy świateł- czujnik deszczu- ksenony ze światłami dziennymi led i układem zmywania- autoalarm fabryczny- lusterka zewnętrzne ogrzewane- ogrzewanie przednich siedzeń- zmieniarka 6CD - tempomat - kierownica multi - MMI 2G + Navi - Rolety boczne manual + automat tył - Coming home / Leaving home - funkcja telefonu przez Bluetooth - AUDI PARKING SYSTEM PDC ( czujniki parkowania przód i tył) z wizualizacją obrazu na wyswietlaczu MMI Pewnie o paru zapomniałem Co zamierzam : - Napewno lampy tylnie wymienić na led - nakładki na końcówki rury wydechowej - oświetlenie LED tablic i całości w środku - felgi na lato 18 - odblokowanie ukrytego menu Co dalej? wyjdzie z czasem Poniżej zdjęcia : Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez malysouth
andynl Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 ładnie się prezentuje bezawaryjności życzę
skrab Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Fajne auto,no i led z przodu, dołożysz tył i bedzie git W garażu widać już jedno. Edytowane 7 Października 2014 przez skrab
akjam Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Też mi się podoba. Bezawaryjności i powodzenia w rezaniu!
jedrekx Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 nie myśl o 18tkach, ładuj od razu 19 cali. 18tka jest za mała do B8
malysouth Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki nad tymi 19 się zastanowie troche czasu jeszcze mam
roland.kot Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sedanik to jednak jest to;-) Czy ja go nie widziałem na olx ...
marcinch001 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 18 to minimum w B8 ładuj 19 bo bedziesz załował .
MakoUSM Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Pomyśl jeszcze nad tymi plackami do siedzenia Gratulację i powodzenia
malysouth Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Sedanik to jednak jest to;-) Czy ja go nie widziałem na olx ... Na olx na 100 % nie widziałeś bo sam go ściągałem z Niemiec na mobile jedynie mógł ci mignąć
KamilDG Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Piękny sedan Bezawaryjności życzę. Będziesz zadowolony w 100% A co do felg 19' pozwole sobię wkleić filmik który wrzucił jeden z użytkowników forum w moim temacie: Zależy od gustu moim zdaniem 18tki a 19tki to ogromna różnica (komfort jazdy pewnie też inny) a weź i zahacz o krawężnik, dlatego też sam będę polował na '18 a Ty zrobisz jak uważasz oczywiście podkreślam to tylko moje zdanie Edytowane 1 Marca 2015 przez KamilDG
nYgus9928 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak tak patrzę na ten filmik to ta 19 mała się wydaje xd
malysouth Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 U mnie jest ten problem że na mojej "wiosce" są lipne drogi a do pracy jak jadę główną drogą to muszę slalom robić i omijać wszystkie studzienki bo są pozapadane nie wspominając o stanie nawierzchni dróg... Wiem że już zakładając 18" będę czuł że jadę no ale cóż jak to wy mówicie "min 18 " muszą być" więc będą... kupić jeszcze nie kupiłem więc jeszcze może zmienię zdanie kto wie na razie jestem w poszukiwaniu odpowiedniego wzoru i jak dotychczas to jedyne co mi się podobają to te : http://allegro.pl/18-rs-line-5x112-audi-a4-a5-a6-c7-a8-germany-rs6-i5099946979.html
nYgus9928 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 U mnie większość dróg już powymienianych, ale jedno co mnie doprowadza do szału to umiejscowienie tych studzienek. Czy nie da się ich umiejscowić centralnie na jezdni, albo centralnie po jednej stronie?... to lewe koło to prawe xd chyb po to żeby się równomiernie zużywały xd A flegi ładne. Jedne z ładniejszych do b8
malysouth Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 U mnie większość dróg już powymienianych, ale jedno co mnie doprowadza do szału to umiejscowienie tych studzienek. Czy nie da się ich umiejscowić centralnie na jezdni, albo centralnie po jednej stronie?... to lewe koło to prawe xd chyb po to żeby się równomiernie zużywały xd A flegi ładne. Jedne z ładniejszych do b8 A co powiesz na to jak jest studzienka przy studzience i obydwie zapadnięte jak tu je ominąć
nYgus9928 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Są i takie przypadki xd to chyba skrzyżowanie kanałów ściekowych ( tak jak by 1 nie wystarczyła) xd Właśnie mam ten sam dylemat. Gdyby się dało to i 20" by można założyć, ale przy naszych drogach nie zawsze się da, choć dla chcącego nic trudnego
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 U mnie jest ten problem że na mojej "wiosce" są lipne drogi a do pracy jak jadę główną drogą to muszę slalom robić i omijać wszystkie studzienki bo są pozapadane nie wspominając o stanie nawierzchni dróg... Wiem że już zakładając 18" będę czuł że jadę no ale cóż jak to wy mówicie "min 18 " muszą być" więc będą... kupić jeszcze nie kupiłem więc jeszcze może zmienię zdanie kto wie na razie jestem w poszukiwaniu odpowiedniego wzoru i jak dotychczas to jedyne co mi się podobają to te : http://allegro.pl/18-rs-line-5x112-audi-a4-a5-a6-c7-a8-germany-rs6-i5099946979.html nie licz na to, że w 18 calach ten wzór będzie tak dobrze wyglądał
Rekomendowane odpowiedzi