apocalipto Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Jakie nagłośnienie masz w samochodzie, jakieś konkretniejsze fakty po których to się stało? Może bawiłeś się kompem i przekodowałeś na bose?
diegork Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) ok temat juz jasny... jakies pseudo zwarcie w drzwaich od pasazera (przod) ,poszla koncowka mocy na radiu,,spalona ! sciagalem boczek drzwii aby sprawdzic stan kabli i nic mym oczom nie wskazywalo na to ze cos tam sie dzieje ... chyba ze to wina starych glosnikow? Edytowane 30 Lipca 2015 przez diegork
Matejus_93 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, nie chce zakładać nowego tematu, więc napiszę w tym. Mianowicie (jak to mawia Wiesław Wszywka ) mam radio Audi Symphony I ostatno odłączyłem aku w celu przepchania odpływu pod nim. Prawdopodobnie zresetowało mi się radio, ponieważ widnieje tylko napis "SAFE". Wiem jak wpisać kod, tyle, że go nie mam. Jeżeli okaże się, że nie jest zapisany na radiu, to jak mogę je odblokować?
Rekomendowane odpowiedzi