m-d5 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Witam Dziś po tym jak podniosłem maskę mojej a4 usłyszałem bardzo dziwne tykanie z prawej czesci komory silnika . Pompka jakas albo coś , jak docisne ten elelemnt (zaznaczony na czerwono) albo nim poruszam to tykanie ustaje na moment. Wiecie co to moze byc ???
przemeks77 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 to coś z przepływomierzem prawdopodobnie.
sloma7d Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Kolega mial dokladnie to samo pojechal do mechanika a ten powiedzial ze to calkowicie normalne
m-d5 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 Czyli nie ma co sie przejmowac ??
tomcio1600 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 to coś z przepływomierzem prawdopodobnie. hehehe to sie teraz usmiałem... Witam Dziś po tym jak podniosłem maskę mojej a4 usłyszałem bardzo dziwne tykanie z prawej czesci komory silnika . Pompka jakas albo coś , jak docisne ten elelemnt (zaznaczony na czerwono) albo nim poruszam to tykanie ustaje na moment. Wiecie co to moze byc ??? Kolego jest to filtr węgla aktywnego zwanego N80 - jak cyka to znaczy że działa Tak ma byc wiec sie tym nie przejmuj... ;]
hajfa1 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t28198.0.html;highlight=cykanie
Rekomendowane odpowiedzi