siluk Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Polecam firmę MW Motorline z Gdańska (dawniej z Sopotu) - bardzo profesjonalni fachowcy, którzy znają się na samochodach AUDI, mają bardzo dużą wiedzę i bardzo przystępne ceny. Z pewnością będę korzystał z usług tej firmy. MW Motorline ul. Słowackiego 83 Gdańsk 502 453 273 https://www.facebook.com/mwmotorline Edytowane 12 Października 2015 przez siluk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byradzio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Również bardzo polecam! Chłopaki mają pojęcie i wiedzą co robią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dla mnie pełna profeska...dalej będę korzystał z ich usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 czy tylko zajmuja sie dislem ? czy benzyna też ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Oczywiście że każdym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 chyba bede musial podjechać tam z moimi problemami bo juz mam dośc paprochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No jak będziesz w pobliżu to zajedź naprawdę polecam, robię tam wszystko w moim aucie i narazie jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 minus moj taki że jestem z Ustki i bede musiał cisnać na 2 auta to raz a 2 że nie wiem kiedy bedzie on gotowy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wiec najpierw proponuje zadzwonić powiedzieć o problemie i się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 i tak też zrobie jak wroce dzieki i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 nie możesz do mnie przyjechać ? czy przypadkiem nie rozmawialismy jakis czas temu na temat Twojego auta pod I-Carsem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Raczej nie rozmawialismy. Skad jestes napsz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem ze Slupska nr do mnie masz ponizej po Nowym roku moge sie zajac Twoim autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nr mam zapisany odezwe sie jak wroce z wczasow , smsem napisze Ci jaka jest usterka , to moze ojciec podrzuci fure do Ciebie wczesniej pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ok czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 wszystko zalatwione ojciec bedzie dzwonił po sylwestrze wiec 2-4 jakos pozdrawiam i do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 najszybciej 7-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 w takim razie 7 bede dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboziomal Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dla mnie pełna profeska...dalej będę korzystał z ich usług Dziękuję Władi! Dobre słowo zawsze mile widziane nie możesz do mnie przyjechać ? czy przypadkiem nie rozmawialismy jakis czas temu na temat Twojego auta pod I-Carsem ? No ładnie! Ktoś mi tu klientów podbiera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Kolega mialby do Ciebie 130km a do mnie ma 20. Auto juz jezdzi, niestety padł silnik, na drugim cylindrze brak kompresji a na pozostalych tez nie było wesoło. Auto dostalo nowe serducho, sprzęgło i pare innych pierdółek. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi