Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mann czy knecht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeczytalem watek i wraz nie wiem co wybrac :/ moze ktos doradzi jakiej marki wybrac filtr oleju, paliwa i powietrza do A6 1.8T AWT ? MANN, KNECHT, BOSCH czy moze ORI z ASO ?

Opublikowano

ok tak zapewne zrobie ;) bo chyba nie ma sensu specjalnie jechac 30km do ASO zeby miec ORI filtry ... :)

Opublikowano

aha jesli tak to wybor jest oczywisty :) dzieki :)

no i otrzymałem filtry MANN-a :

- Oleju - Niemcy

- Powietrza - Bośnia i Hercegowina

- Paliwa - Made In China

Wszystkie juz zmienione, troche przymknąlem oko na napisy i teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilem wkładajac filtr paliwa z chin, co myslicie ?

Opublikowano

Przecież to porządna firma to nie pozwalą sobie na produkcję badziewia. Przestańcie przeżywać z tym "made in China". Bardzo dużo firm ma tam fabryki i jak ktoś dba o markę to nie ma znaczenia czy będzie produkowane w Chinach czy w Koziej Wólce.

Opublikowano

aha jesli tak to wybor jest oczywisty :) dzieki :)

no i otrzymałem filtry MANN-a :

- Oleju - Niemcy

- Powietrza - Bośnia i Hercegowina

- Paliwa - Made In China

Wszystkie juz zmienione, troche przymknąlem oko na napisy i teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilem wkładajac filtr paliwa z chin, co myslicie ?

Prosty rachunek.. na drugi raz wsadź Knechta Made in Austria :drinks:

Opublikowano

Kuzwa chyba nie będziecie z tymi filtrami rozmawiać, jak jest inaczej to proponuję Polski. Będzie się łatwiej dogadać. [emoji12]

Oby firmowy i Ok.

Opublikowano

no własnie tez mi sie tak wydaje i chyba nie ma co zabardzo wydziwiać, ale gdzies tam juz czlowiek ma zakodowane ze jak cos jest made in china to jest gorsza jakość itd.
Mysle ze juz go zostawie, nie ma sensu teraz znowu zmieniac tylko dlatego ze jest napis made in china ...

Opublikowano

Ja mam zakodowane że Made in Poland to wielkie G... I kupuje wszystko Made in inne.

Opublikowano

Ręce opadają...

Niestety, mój prof miał racje mówiąc ze trzeba kilka pokoleń żeby to zmienić...

Opublikowano

Racja nie ma go po co wyciągać... Po prostu na przyszłość weź nie chine :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...