matios16 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Mam pytanie do znawców tematu ( a właściwie totych którzy wyciągnęli już bebechy zza radia na wierzch). Mam zamiar zmienić fabryczne radio beta autoreverse na nowe radio Kenwood + zestaw Hertz odseparowany. I tu pojawia się moje pytanie: Czy aktualnie do mojego fabrycznego radia są oddzielnie doprowadzone kable z głośników niskotonowych i wysokotonowych i tym samym czy nie będę miał problemu z podłączeniem po bożemu zwrotnic. Z góry dzięki za pomoc. Mateusz Edytowane 12 Października 2014 przez matios16
misiek95 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Nie będziesz miał problemu. Dopiero w drzwiach dzieli się sygnał na głosnik nisko i wysoko tonowy. Z tego co pamiętam to na żywca bez żadnej zwrotnicy:))
matios16 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 Okej dzięki zatem od radyjka normalnie plus i minus na lewo i prawo do drzwi a dopiero tam wsadzę 2 zwrotnice(lewe i prawe drzwi) i tam sobie podzielę elegancko sygnał na 2 głośniki po każdej stronie
dread535 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Pokaz, jaki zestaw kupiles? Ja tez mam zamiar wymienic przod i nienpamietam jaki rozmiar glosnika jest z przodu w drzwiach;P 130mm? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
matios16 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 Pokaz, jaki zestaw kupiles? Ja tez mam zamiar wymienic przod i nienpamietam jaki rozmiar glosnika jest z przodu w drzwiach;P 130mm? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Zgadza się w przednie drzwi bez cięcia tapicerki wchodzą 13stki. Sam jeszcze nie założyłem ale jest to info potwierdzone w internecie Mam zamiar założyć Hertz DSK 130, cena an allegro to niewiele ponad 200zł za dobry zestaw odseparowany
Rekomendowane odpowiedzi