slavko87 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 2 godziny temu, chudy30 napisał: patrzę slavko jednak lampa polift wleciała na przód polifty juz prawie rok na pokladzie;-)
slavko87 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 4 godziny temu, xBladex napisał: Hmm a co tu taka cisza? Tu cisza a na fb nie ;-)
slavko87 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Siemanko. Chwile mnie tutaj nie bylo,grubo ponad rok. Sporo zmian zaszlo, tak sie prezentował avant w moim wydaniu którego doprowadziłem prawie do serii i sprzedałem. Zakupiłem również c6 lecz sedana i znowu przedlift a dlaczego przed lift? Dlatego ze front mi został z avanta jak i wiele innych części więc zrodził sie pomysł w głowie na zrobienie sedana lifta ale jedynego w swoim rodzaju. Po tygodniu od pomysłu zakupiłem sedana. Efekt po nizej przed i po. Na sedana sa ciągle plany
peter22 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 W swojej q5 chętnie bym tak zrobił ?? 1
slavko87 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Custom do odważnych należy a dobrze siadl by w q5
slavko87 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 10 godzin temu, David napisał: mega grubo modzone Dzięki. Myślę ze do świąt pokaże kolejny modzik ?
granatowy Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Chciałeś sedana czy taki akurat się trafił ?
slavko87 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 Godzinę temu, granatowy napisał: Chciałeś sedana czy taki akurat się trafił ? Chciałem sedana. Avant spoko podoba mi sie bardzo itp ale jednak w moim guście sedan wygrał ?
cinkers Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Musze przyznać - za***iste auta - jedno i drugie. Szkoda troche avanta, że wrócił do serii ale rozumiem, że inaczej by wyszło gorzej finansowo. Sedan też już dobrze stroi widzę Dawaj więcej fotek w wolnej chwili. Gratki.
marcin120383 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 W dniu 2.12.2018 o 20:53, slavko87 napisał: Siemanko. Chwile mnie tutaj nie bylo,grubo ponad rok. Sporo zmian zaszlo, tak sie prezentował avant w moim wydaniu którego doprowadziłem prawie do serii i sprzedałem. Zakupiłem również c6 lecz sedana i znowu przedlift a dlaczego przed lift? Dlatego ze front mi został z avanta jak i wiele innych części więc zrodził sie pomysł w głowie na zrobienie sedana lifta ale jedynego w swoim rodzaju. Po tygodniu od pomysłu zakupiłem sedana. Efekt po nizej przed i po. Na sedana sa ciągle plany mega
Rekomendowane odpowiedzi