Świerzyna Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Witam. Powiedzcie mi czym może byc spowodowane to że gdy odpalam samochód (a4 b5 avant 1.8 benzyna '96) obroty skacza nawet do 1.5x potem jade i jest spokój a czasami zatrzymuje sie na światłach spokój spokój u nagle znów zaczyna tańczyć. Czy trzeba wymienić filtr powietrza? [emoji28]
jacek70 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Trzeba sprawdzić błędy. Może być sonda,czujnik temperatury, przepustnica i... inne.
Świerzyna Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 takie mi wyszły błędu ale po usunięciu ich na kompie dalej jest tak samo. Czy ktos ma jakies pomysły co z tym zrobić ?
jacek70 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Należałoby przeczyść i zaadoptować przepustnicę,oraz sprawdzić sondę. To na początek.
Świerzyna Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Co to znaczy zaadoptować przepustnice? Bo ja dopiero wchodzę w ten świat
rysland Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 też mam te same problemy, adaptacja przepustnicy nic nie dała, prawdopodobnie będzie trzeba przepustnicę wymienić. Tylko sprawdź jaki masz numer przepustnicy.A adaptacja w skrócie to przywrócenie podstawowych wartości i ustawień do przepustnicy
Rekomendowane odpowiedzi