Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ostrów Wlkp i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Odolanowie byłoby gites :wink: Ja od jutra jestem 2 tygodnie w Pl na urlopie wiec by pasiło...

Opublikowano

W Odolanowie byłoby gites :wink: Ja od jutra jestem 2 tygodnie w Pl na urlopie wiec by pasiło...

to wpadnij na bajer do mnie do sośń :)
Opublikowano

nie ma problemu, nie wiem czy bede mial teraz w weekend czas, w poniedzialek i wtorek brak auta ale od środy juz latam tak wiec myślę ze sie zgadamy w przyszłym tygodniu :wink:

Opublikowano

Ja w sobote od rana do wieczora mam auto ze śląska na montaże, w niedziele też coś mam, także w weekend jestem niedostępny bankowo. W tygodniu zapraszam, zgadamy się tu jeszcze

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano

gabalo widziany dzisiaj w odolku o 10.30 z rynku w stronę poczty jechałeś, akurat z kajakiem przez tel gadałem i stałem pod wydziałem komunikacji - chyba już go nie ma :P

Opublikowano

bardzo mozliwe jestem do konca nastepnego tygodnia w odolanowie to cały czas sie krece po okolicy :wink:

jak ktoś mnie bedzie widział latającego po oklolicy to zapraszam dzwonić dzwonić. mój numer 600271507 to sie podjedzie na bajera

Opublikowano

wpadnij w sobote do mnie :wink:

Opublikowano

nie dam rady w sobote na caly dzien do karpacza jade, niedziela z rodzinka musze przysiedzieć, poniedzialek wrocek caly dzien, wtorek lub najpozniej sroda bede:) no chyba ze bym na 20 minut w niedziele sie wyrwal teraz

lub dzis ale to aby do 16 mam czas... jak co to pisz na kom numer wyzej podawałem :wink:

Opublikowano

widzę, widziałem Cię w Sośniach chyba pod abc dzisiaj koło 16

a ja cie ostatnio chyba jak jechales na odolek :P nie zczailem ze to ty dopiero jak przejechales mowie michal hah:P

pany zalatwi ktos jakies radyjko chorusa 2 albo concerta 2 bo juz mnie uj strzela bez muzyczki w aucie ..a przez neta nie chce zamawiac ..

Opublikowano

Mateusz, w Międzyborzu znam gościa, co ma radia do audi, przywozi z niemiec, pisz na fb to podeślę Ci numer

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No siema . Moze w niedziele wieczorme pod galeria Ostrovia jakis spocik ?? Jakas rundka po miescie :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może ktoś szuka felg? http://olx.pl/oferta/17-8j-et35-5x112-continental-sportcontact-2-ssr-225-45-CID5-IDbN0CH.html:D

Kto jeździ kondomem srebrnym poliftem w esce? wczoraj widziałem późnym popołudniem na chopina przed fanaberią

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie wiem że to nie ten dział, ale tak pytanko do osób z okolicy. Mam na sprzedaż mój zestaw kól letnich felgi rs6 oryginały Ronal 18cali plus opony Continental Sport Contact 3 235/40 R18. Bieżnik 3,5 do znaczników, jak ktoś jezdzi dalej to 4,5 mm.Koła umyte i wyważone przygotowane do sezonu.Pytam tutaj bo nie mam czasu bawić sie w wysyłki moze by ktoś chciał z okolicy, podjechałby obejrzał i ewentualnie łyknąl. W razie co kom 600271507

Opublikowano

wyślij zdj na maila [email protected]

Opublikowano

poszły foty, i dokładny opis,,,to sa w sumie te fele które mam w temacie o swojej audice

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

może ktoś szuka felg? http://olx.pl/oferta/17-8j-et35-5x112-continental-sportcontact-2-ssr-225-45-CID5-IDbN0CH.html :D

Kto jeździ kondomem srebrnym poliftem w esce? wczoraj widziałem późnym popołudniem na chopina przed fanaberią

jeszcze raz, za 650zł oddaję komplet, mogę podrzucić Oleśnica, Ostrów, Kalisz, Pleszew ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś chętny na jakiś spot ?

Opublikowano

Ja mogę też się pisać na spocik :)

Opublikowano

Ja w przyszłym tygodniu mogę wpaść

Wysłane za pomocą Xperia