DAWIDBORI Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 witam mam czasami taki problem ze jade okolo 100 i dale pelny gaz to mi tak jak by w jednym momencie zadlawial czyli tak jak by cos szarpło o jak by mi ktos do d*py wjechal i trwa takie blokniecie okolo 1sekundy nie dluzej ostatnio stało sie tak raz a teraz coraz częściej panowie co to może być dodam ze filtr paliwa mam nowy tankuje na auchan ale tankuje tam od początku i nie ma problmów czekam na rady Nazywaj poprawnie tematy / Flyer
PRZEEMAS Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Po tym szarpnieciu traci moc? Jezeli tak to wlacza ci sie tryb awaryjny o ile sie nie myle.
DAWIDBORI Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 wałaśnie nie dalej ciągnie tylko tak czasmi falujaca bo chyba mam łopatki przycinajace sie czy cos takiego zaden ze mnie mechanik nie jest :>
Musashi Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 auto wymaga diagnostyki VAG. sprawdzenia bledow i pozniej wykonania logow dynamicznych.bez tego to wrozenie z fusow. poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html
Rekomendowane odpowiedzi