Skocz do zawartości
IGNOROWANY

2din zmiana radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam konsole 2 din i mam pare pytań: 1 zmienial ktos moze z Symphony 1 na Symphony 2 lub jakies inne radio? 2 jakie sa możliwości aby w aucie slychac radio z pendraiva, katy? 3 ma ktos w Symphony 1 zmieniarke cyfrowa? Jak wygląda podlaczenie jakos odtwarzania

nikt nie pomoze???

Opublikowano

Wkładaj zmieniarke yatoura. Jakość jak cd. Montujesz w schowku, wpinasz kable w radio i.masz spokój

Opublikowano

Tak, kuknij w mój temat zobacz jak to wygląda

Opublikowano

DSC_0950.jpg

DSC_0951.jpg

tak to wygląda zamontowane. Działa super, żadnych zastrzeżeń nie ma co do tego :D Miałem kiedyś jedną ale za coś innego sie zamieniłem a teraz niedawno kupiłem drugą używaną bo sie trafiła w dobrej kasie.
Opublikowano

A u nas w Symphony ilu pinowe wejście do zmieniarki jest no widzisz jak by byla okazja to i ja bym kupil bo 250 zl przez jakiś czas bd zbieral:D

Opublikowano

zwróć uwagę jakie masz kostki w radiu, możesz dokupić do zmieniarki złączki na miniiso. Nawet z toporami jak naviplus działa bardzo ładnie.

Opublikowano

Chyba 8 pin. Przelotka miniiso będzie w zestawie

Opublikowano (edytowane)

musisz napisać do sprzedającego o dołożenie tej redukcji. Dzisiaj kończyłem montaż własnie yatoura do siebie. Mam navi plus przed fl. Kupiłem ze sklepu allegro "bezkabla" szybka dostawa, klucze w gratisie i podstawowe okablowanie. Mam navi plus I w związku z czym nie wiem dokładnie jakie masz w Symphony I wejście.

http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd-audi-seat-skoda-vw-xcarlink-i4597992619.html

Zmieniarka

http://allegro.pl/adapter-zlacze-iso-20-pin-na-3x-mini-iso-audi-vw-i4645283240.html

Adapter

Edytowane przez DaveDaveDave
Opublikowano

Ok to zamówić zmieniarke z 8pin + mini iso dodam ze nie mam bose