Opublikowano 10 Listopada 201411 l http://allegro.pl/recaro-fotele-skora-skory-audi-a6-s6-rs6-tapicerka-i4745974569.html
Opublikowano 10 Listopada 201411 l Autor http://allegro.pl/recaro-fotele-skora-skory-audi-a6-s6-rs6-tapicerka-i4745974569.html dzięki za linka, ale troche zmarnowane chyba wole poczekać do przyszłego sezonu, dołożyć pare $$ i kupić w lepszym stanie
Opublikowano 10 Listopada 201411 l Wszystkie do 2 koła są zmarnowane. Niestety. Za ładne recaro w git stanie trza wybulić 2 w górę..ale jak już szukać to z grzanymi tylnymi kanapami + oparcie
Opublikowano 10 Listopada 201411 l Autor te by mi pasowały http://allegro.pl/jasne-bananowe-skory-recaro-audi-a6-s6-rs6-c5-i4691387444.html ale póki co budżet się nie zgadza grzanym tyłem też bym nie zgardził i szukam jeszcze gdzie tylko mogę info o tym czy jest opcja regulacji pneumatycznego zawieszenia tylnego, ale na razie bez rezultatu... Edytowane 10 Listopada 201411 l przez Rafal_
Opublikowano 10 Listopada 201411 l A ten komplet to od Krzyśka..i za***isty stan, skóra napięta jak na byczych jajach Ja mam ten sam kolor u siebie..ale przyznam, że wolałbym te biało-mysie co wcześniej wrzucałem Grzany tył jest sponio.. używałem może ze 3 razy
Opublikowano 10 Listopada 201411 l Rafał przeglądałeś ELSE? - z ciekawości szukałem info jak to u CIebie działa , i jest możliwość regulacji - jest do tego specjalny przyrząd - dwa słupki regulowane na których opiera się na danej wysokości karoseria - robisz Basic setting tył opuszcza się aż oprze się na tych słupkach i zapamiętuje tą pozycję jako wyjściową - tyle z teorii ale jaki jest zakres to nie wiem Ten przyrząd to T40002 Edytowane 10 Listopada 201411 l przez Banan
Opublikowano 20 Listopada 201411 l http://sportaudi.pl/viewtopic.php?t=6099 - wrzucę nic nie zaszkodzi ale pewnie za bardzo styrane... ciekawe jakby to po ogarnięciu wyglądało
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Autor przód faktycznie troche lipny, a tył to chyba nie jest recaro...
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Trochę ? Alcantara wytarta w miał , siedzisko spękane, tył od zwykłych sportów. Optymista dobry z taką ceną.
Opublikowano 20 Listopada 201411 l 4.2 v8, pieknie, brzmi na pewno zacnie co? Ja bym wywalił radio i jeździł z otwarta szyba Srodeczek jasny... Niech sie sprawuje
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l Autor po długiej nieobecności w temacie wpadły lampki na tył z polifta ringi zegarów ori z A6 kiera trójramienna są relingi w chromie (brak zdjęcia, ale będzie ) kupione też felgi 18" 8,5J ET30 (czekam na oponki) wywalone Nivo z tyłu (założone 1BA) i już jest sztywniej, poluje na gwint ew. jakiś kit obniżający, ale do 4.2 V8 tragedia (wiem że nowe są od ręki ale $$ się nie zgadza )
Opublikowano 5 Czerwca 201511 l Autor Szukaj obojętnie jakiego gwintu do A6 Quattro albo paska 4motion nie będzie różnicy w wadze (przodu)? Edytowane 5 Czerwca 201511 l przez Rafal_
Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Waga nie ma tu żadnego znaczenia Ustawiasz wysokość nakrętek niezależnie na każdy amorku a gwint im niżej tym twardszy
Opublikowano 8 Października 201510 l Autor Co to za kapcie?? Nankang NS-2 245/40R18 koła założone - bez jakiejkolwiek gleby to .ujnia jak się patrzy ale na zimówkach dalej jeździć będzie jeszcze taki grill a z eksploatacyjnych - będzie walka ze zbieżnością z tyłu (wymiana tulejek i śrub bo starych nie idzie ruszyć, a cena nowych wahaczy w ASO zabija...) wpadło kilka bzdur... końcówki Buzzer 100mm lotka a'la RS gwint AP moduł DRL/CLH tak to mniej więcej teraz wygląda - wiem wiem koza Edytowane 8 Października 201510 l przez Rafal_
Opublikowano 8 Października 201510 l Fajne mody, gwint jak się sprawuj? Mam też z AP i sobie chwale. Co do koncowek nie da się ich wpuścić bardziej co by tam nie wystawaly? Z profilu słabo to wygląda
Opublikowano 8 Października 201510 l Autor dzięki gwint dla mnie ok - nie lubię betonu, a ten jest w miarę komfortowy końcówki może faktycznie troszkę za bardzo wypuszczone - chyba trzeba będzie je odciąć i pospawać raz jeszcze