samekgsx550 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Witam macie namiary na kogoś kto robi porządnie. Bo trafiłem na lakiernika partacza i po roku jest gorzej jak było.
SotoM Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) DG Gąsiorowski.ul.hryniewieckigo 1. Piękna robota...Nie ma lipy (robota-fabryka) http://dgauto.pl/ Edytowane 18 Października 2014 przez SotoM
samekgsx550 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 Wiem gdzie to jest. Właśnie myślałem o nich lub fiacie przy kolumba na zapadłej. Ale widziałeś auto u nich malowane po dłuższym okresie ? Nic sie nie dzieje ? Orientujesz się ile za element ?
SotoM Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Dla wielu szczecińskich ASO malują... Jakby robili źle nie polecałbym ich. Z 3/4 ekipy kiedyś pracowałem.
samekgsx550 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 ok dzięki za info. Będę musiał się przejechać do nich. Podejrzewam że nie są tani.
SotoM Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Prawidłowo podejrzewasz....
samekgsx550 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Gdzie partolą no chyba wszędzie. Bo jak by mieli robić porządnie, to by nie wyszli na tym. Ale najbardziej partoli koleś w Mierzynie. Dla zainteresowanych mogę podać na PW
samekgsx550 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) 200 do 500 za element. Z tym ze trzeba cieniować np. Malujesz drzwi i cieniujesz 2 elementy sąsiednie, wtedy wychodzi 1 tyś. pln. za element. W DG zaśpiewali 2 tys. za drzwi i błotnik. W moim mieście odległym o 100km biorą połowę tego. Również w komorze. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez samekgsx550
mirget Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Lesława też nie polecam (Police) zpartolone. Auto line na Dąbrowskiego lakier tak sobie ale złożenia elementów porażka. Kolega też tam robił rok temu .Co do lakieru to się trzyma i jest ok.Ale składać ponownie i robić korektę po partactwie też musiał robić
KUBAS2012 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 To i ja nie polecam : Warsztat na Słonku za zajezdnią autobusową, ogólnie lakierują gdzieś na Płoni Nawet listwy dolnej z drzwi nie ściągnęli do malowania ...
SotoM Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 . Auto line na Dąbrowskiego lakier tak sobie ale złożenia elementów porażka. stara gwardia tej firmy to ta która poleciłem na początku wątku... ale dla ASO VW Line maluje wozy... a ten David z Autodetalingu - chyba tez sie zajmuje malowaniem...czy tylko pacykowanie lakieru....?
coti1 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Cześć W poniedziałek oddaje do lakierowania samochód do DG Gąsiorowski ul.Hryniewieckigo 1. Będzie lakierowana maska i przedni zderzak - niestety nie wyhamowałem w zimie i wgniotłem maske, porysowałem zderzak o samochód pewnej pani . Co prawda niewielki wgniot ale nie mogę na to patrzeć. Do tego błotniki przód bo ruda gryzie . Zobaczymy jak to zrobią. dam znać. pozdrawiam maciek
Rekomendowane odpowiedzi